Pink jedva disala zbog korona virusa

Autor:

16.04.2020 08:42

Foto:

Foto:



Suprug američke pevačice izneo detalje njene borbe i borbe njihovog trogodišnjeg sina Džejmisona sa covidom-19 koji je ozbiljno ugrozio njihovo zdravstveno stanje

Suprug američke pevačice Pink (40), profesionalni vozač motora Keri Hart (44) ispričao je više detalja o borbi njegove supruge s koronavirusom, nakon što su Pink i njihov trogodišnji sin Džejmison saznali da su pozitivni na covid-19.

Pevačica je na instagramu 3. aprila otkrila da su ona i maleni Džejmison pozitivni. Hart je rekao kako borba njihovog sina s ovom bolešću dokazuje kako nema imunih na korona virus.

- Bilo je napeto. Oboje su se razboleli. Moj sin je imao gore simptome, što je pobilo celu teoriju da ovo pogađa samo starije ljude. I moja žena je bila prilično loše. Ona ima astmu. Korona virus joj je napao pluća. Teško je disala - kazao je Hart gostujući u Jason Ellis Showu.

- Pink je postala zaista nervozna nakon što je videla kako se brzo širi korona virus, jer se ona smatra ugroženom zbog svog stanja s astmom. Nismo nigde izlazili, bili smo u potpunoj izolaciji. Živimo u malom gradu i nismo želeli da se neko slučajno zarazi ovim virusom. Samo smo otišli do doktora i pedijatra - ispričao je Keri.

Pink je na svom instagramu 3. aprila kritikovala američku vladu što nije učinila testove dostupnijim.

https://www.instagram.com/p/B-il39tJ57d/

- Ljudi moraju da znaju da bolest mogu da dobiju i mladi i stari, i zdravi i nezdravi, kao i bogati i siromašni. Testiranje mora biti besplatno i široko dostupno kako bismo zaštitili svoju decu, naše porodice, prijatelje i našu zajednicu - napisala je pevačica.

Ona i njen sin se sada oporavljaju i čekaju dalja usmerenja lekara.