Piksijevi porodični praznici sa unukom (foto)

Autor:

27.12.2016 13:26

Foto:

Foto:



Legendarni fudbaler Dragan Stojković Piksi i njegova supruga Snežana nalaze su jednom ski centru u Francuskoj gde će provesti praznike sa svojim najbližima i najdražima, a pre svega nedavno rođenim unukom Indijom Rouz.

Sa njima će biti i novopečeni mama i tata Anja i Hugo Valente, zatim sin Marko i ćerka Andrea.

Kako nalaže red Stojkovićevi će proslaviti Božić po oba kalendara.

- Za mene je 2016. godina posebna po tome što sam postao deda. Stariji od mene su mi govorili da je to najposebniji osećaj na svetu i ispostavilo se da su bili u pravu. Moja unuka Indija Rouz sada je centar mog sveta i sva moja pažnja usmerena je ka njoj. Svaki slobodan trenutak koristim da budemo zajedno - rekao je Piksi za magazin "Hello" i nastavio:

- Pošto sam sada na odmoru dosta vremena provodim sa unukom. Tu su, naravno i ostali članovi porodice, ali ona je definitivno u centru pažnje svih nas i njen o rođenje obeležilo je 2016. godinu. Svi smo jako uzbzđeni jer će ovo biti prva novogodišnja noć sa njom i sigurno će biti najposebnija do sada.

Piksijeva ćerka Anja objavila je na društvenim mrežama nekoliko fotografija gde se vidi slavljenička atmosfera. Ipak, najteže je bilo zetu Hugu koji se poput pravog Deda mraza vero po kući.

Nema sumnje da je mala Indija Rouz bila oduševljena.

Komentari. (0)

Loading