Pevačica otkriva zašto je inspirisala Anđelina Džoli

Autor:

29.09.2016 18:46

Foto:

Foto:



Vest o razvodu zlatnog para Holivuda  odjeknula je na svim meridijanima, a reakcije slavnih su različite. Dok jedni tuguju što se tako velika ljubav ugasila, drugi su presrećni jer je Bred ponovo na tržištu.  Većina misli da je ono što je Anđelina Džoli uradila Dženifer Aniston loše, i da je bilo pitanje vremena kada će se sudbina pobrinuti da dobije ono što zaslužuje.

Jedna od slavnih dama koja ne krije zadovoljstvo zbog toga što je holivudski lepotan ponovo slobodan jeste i glumica Kejt Hadson (37) koja je u jednom intervjuu otkrila da Breda ne bi odbila jer je veoma zgodan.

Malobrojni su oni koji su na Anđelininoj strani.  Otac oskarovac Džon Vojt, sa kojim već duže vreme nije u dobrim odnosima, zabrinut je za njeno zdravlje i poručio joj je preko medija da se nada da je dobro a za brata Džejmsa Hevena je glumica posebno vezana. On je uvek uz nju, i jedna je od retkih osoba kojima glumica veruje.

Međutim, bivša pevačica benda  "Girls Aloud" Nikol Robert u intervjju za HELLO! Online otkrila je zašto je upravo holivudska glumica njena životna inspiracija, pa se prisetila Anđelininih osobina koje su vredne divljenja.

-Mislim da je Anđelina Džoli neverovatna u onome što radiOna svoj život drži pod kontrolom. Bavi se humanitarnim radom, vodi računa o šestoro dece, ima impresivnu karijeru i uvek izgleda besprekorno , rekla je 30-godišnja pevačica i dodala je da joj je, uskoro bivša supruga Breda Pita osoba koja je motiviše da bude bolja.

 

Komentari. (0)

Loading