Pevačica je spremna na sve kako bi zaštitila porodicu: Seka Aleksić oštro osudila ponašanje pojedinaca, biće prijavljeni policiji!

Autor:

09.10.2020 14:00

Foto:

Foto:



Iako je mnogi obožavaju, te nailazi na ogromnu podršku što javnosti što obožavalaca, čak i Seka Aleksić susreće se sa zluradim komentarima određenih osoba.

Žena koja je sinonim za uspeh, atraktivna i graciozna, vredna hrabra i uporna, Seka Aleksić je kroz celu karijeru pokazala i dokazala, a dokazuje i dalje da je zaista pravi primer omladini, mladim devojkama koje se ugledaju na nju te prate svaki njen korak.

Sve što je postigla u životu napravila je sa svoje dve ruke, i moramo priznati anđeoskim glasom. Živi u skladnoj porodici sa svojim voljenim suprugom, i mališanima koji su joj najveća inspiracija. Sa velikom strašću trudi se da im obezbedi sve, te da ih izvede na pravi put, poput onog koji je ona imala.

Neizmerna radost u domu Seke Aleksić: Gospode, hvala ti za moju najveću ljubav ikada! (foto)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by SEKA ALEKSIĆ (@seka_aleksic) on Oct 8, 2020 at 2:53am PDT

Međutim postoje i oni zlonamerni ljudi, zaslepljeni mržnjom, zavidni, koji svaku priliku koriste kako bi omalovažili nečiji trud i uspeh. Upravo sa takvom osobom susrela se Seka, nažalost ne i prvom. Kap koja je prelila čašu svakako je bilo uplitanje njene porodice u neukusne prozivke.

Popularna pevačica odlučna je u nameri da ovakve stvari saseče u korenu, te se odlučila na radikalan potez, svaki zlonameran ili pogrdan komentar biće prijavljen policiji!

- Ko bi rekao da ovako lepa i mlada osoba ima toliko zlobe u sebi, vređa, piše gluposti i neistine DM!? Ok, za primer ostalima koji se usude da vređaju mene, moju porodicu ili moju dugogodišnju karijeru, već danas će biti prijavljena policiji.

Oaza ljubavi i sreće – Seka Aleksić pokazala je kako izgleda njena omiljena prostorija u porodičnoj kući! (foto)

Neko bi možda pomislio da je ovo poprilično ektreman potez, s obzirom da je ona javna ličnost, a poznato je da javne ličnosti doživljavaju razne neprijatnosti. Ipak apsolutno je opravdano štititi sebe, svoju porodicu, i ono što ste kroz život dugo i vredno gradili, karijeru koja zaista nema jednu mrlju.

Videćemo kakav će koment imati 'hejteri' na ovaj potez Seke Aleksić, sigurno je da će ubuduće dva puta razmisliti pre ishitrenih, zluradih komentara.