Pevačica Boni Pointer preminula u 69. godini života

Autor:

09.06.2020 12:36

Foto:

Foto:



Trostruka dobitnica Gremija napustila nas je u 69. godini...

 

Američka pevačica i trosturka dobitnica Gremija, Boni Pointer, preminula je 8. juna 2020. godine od akutnog zastoja srca. Ona je, zajedno sa svoje tri sestre, činila bend Pointer Sisters, a njihovi su hitovi 'I'm So Exicited' i 'Jump (For My Love)' i dan danas vrlo popularni i slušani.

- Naša porodica je neutešna. U ime cele moje porodice, molite se za nas u ovom teškom periodu - rekla je Anita Pointer za američke medije.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Bonnie Pointer (for real) (@bonniepointerofficial) on Mar 30, 2019 at 5:17pm PDT

Boni i njena sestra Džun najpre su nastupale kao duet, a potom su im se priključile i Anita i Rut. Bend Pointer Sisters postao je poznat tokom 70ih godina, a prvu Gremi nagradu osvojile su 1975. godine za pesmu pod nazivom Fairytale.

Prerano preminula pevačica je svojevremeno napustila bend kako bi ostvarila solo karijeru. Zajedno sa sestrom Anitom je početkom ove godine snimila pesmu 'Feels like June' u znak sećanja na sestru Džun koja je umrla još 2006. godine.

Rut Pointer je jedina od sestara koja i dalje čini i nastupa u okviru benda Pointer Sisters, zajedno sa svojom ćerkom i unukom.

goran.anicic

Autor