Patnja Tanje Savić bliži se kraju - Pevačica stigla u Australiju, Dušanov potez iznenadio sve!

Autor:

18.02.2021 11:00

Foto:

Foto:



Tanja Savić spakovala je kofere, rešena da pravdu istera do kraja i sa svojim advokatom otputovala put Australije, kako bi s na sudu izborila za svoje naslednike, koje nije videla devet meseci. Suđenje počinje sutra, kada će se prvi put od nemilog događaja, Tanja susresti oči u oči sa još uvek zakonitim suprugom Dušanom Jovanovićem.

Tanja Savic, foto: Ataimages

Brižna majka, za svoju decu borila se maksimalno, koliko su joj mogućnosti dozvoljavale, te nijednog treutka nije prestala da veruje. Nedavno je domaćim medijima otkrila da oseća da će pravda pobediti i da će se Maksim i Đorđe uskoro naći u toplom majčinskom zagljaju.

- Još malo i završavamo ovo poglavlje. Srećna sam, nadam se najboljem. Verujem u Boga i u pravdu - rekla je Tanja za "Blic".

Pročitajte i Da li će uskoro dočekati pravdu? Tanja Savić sa nestrpljenjem čeka 19. februar

 

View this post on Instagram

 

A post shared by TANJA SAVIC (@tanja_savic_private)

Kako dalje navodi izvor za pomenuti mediji, Tanja se za ovo ročište spremala dugo i temeljno.

- Tanja je oko svih detalja pričala sa svojim advokatom. Skupila je novac za put u Australiju i sve je uradila da ponovo zagrli sinove. Teško su joj pali ovi meseci od kada nije mogla da ih zagrli, poljubi. Stalno je plakala, a porodica ju je tešila. Svako malo se molila da joj ovaj slučaj uspe, a roditelji su kako se šuška prodali neko imanje samo da joj pomognu za put i boravak u Australiji. Skupila je hrabrosti i otišla puna optimizma da ponovo bude srećna u zagrljaju svojih naslednika - kaže izvor.

Tanja Savic deca, foto: Instagram prntscr

Što se braka sa svojim, još uvek zakonitim suprugom, Dušanom tiče, Tanja Savić bila je jasna:

- Ta knjiga je zatvorena za mene. Ja imam svoju decu koju moram da izvedem na pravi put, koju moram da vodim psihologu, da ih spasem od čoveka koji im je zatrovao mozgove - rekla je pevačica za "IDJ TV".

Pročitajte i Tanja Savić oštro demantovala pisanja medija: Nisam se pomirila s mužem, on ima poremećaj ličnosti!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by TANJA SAVIC (@tanja_savic_private)

Novi šok za Tanju predstavljalo je saznanje da je njen još uvek zakoniti suprug unajmio privatnog detektiva da je prati, a sve kako bi prikupio dokaze za sud.

- Tanja još ne može da dođe sebi od kada je saznala da je detektiv prati već mesec dana. Još veći šok za Tanju je bio kada je saznala da se odlučio na taj korak kako bi imao materijal za sud. Nadao se da će uslikati Tanju sa raznim muškarcima, da skita. Želi da je sudu predstavi kao majku koja je nemarna - rekao je izvor za "Star" i istakao da je Tanja sada još više na oprezu.

Suđenje za starateljstvo nad sinovima počinje sutra, 19. februara, a Tanja je spremna da se bori i istraje, jer veruje da će pravda biti na njenoj strani.