Partner pronašao Džordža Majkla, buketi i suze ispred kuće (foto)

Autor:

27.12.2016 10:11

Foto:

Foto:



Fadi Favaz, partner i frizer Džordža Majkla na „Tviteru“ je napisao da je upravo on našao beživotno telo čuvenog muzičara u krevetu.

Fadi je objavio tvit u kojem je napisao da je pronašao Majkla u krevetu u njegovom domu u Oksfordširu, tokom božićnog poslepodneva.

- Nikad neću zaboraviti ovaj Božić, našao sam svog partnera mrtvog u krevetu. Nikad neće prestati da mi nedostaje - napisao je Favaz.


Veruje se da su u vezi bili od 2012. godine, kad je Majkl prekinuo dugogodišnju vezu s Kenijem Gosom, kojeg je opisivao kao ljubav svog života.

Njih dvojicu su u samo u retkim prilikama paparci uspeli da ih fotografišu zajedno, jer su obojica nastojali da privatni život drže daleko od očiju javnosti.

Dok kruže razne glasine o smrti muzičke legende, njegov bivši menadžer insistira da nema govora o sumnjivoj smrti. Policija smrt Džordža Majkla tretira kao „neobjašnjivu, ali ne i sumnjivu“.

Odmah posle saznanja da je preminuo hiljade poklonika i poštovalaca počelo je da ostavlja cveće, poruke i sveće ispred kuće Džordža Majkla.

Inače, Džordž Majkl je preminuo dok je radio na novom albumu i dokumentarnom filmu koje je planirao da objavi 2017. godine.

Komentari. (0)

Loading