Paris Hilton oduševljena posetom Srbiji i kreacijama Meline Džinović

Autor:

26.09.2016 10:09

Foto:

Foto:



Čuvena naslednica Paris Hilton je za vikend posetila srpsku prestonicu. Zajedno sa legendarnim francuskim glumcem Alenom Delonom i trenutno najtraženijim reperom Šonom Polom, provela je dva dana u Beogradu, a povod je bila VIP žurka na kojoj je bila angažovana kao di-žej.

Starleta inače ima specifičan režim ishrane, pa tako poseta Srbiji nije protekla onako kako su naši domaćini očekivali. Prema pisanju domaćih medija, Paris uopšte nije bila zainteresovana da proba nacionalne specijalitete, ali zato nije odolela našoj modi.

#Repost @parishilton with @repostapp ・・・ Rocking @HamelByMelinaHarris for my performance in #Serbia tonight. ?

A photo posted by Melina Dzinovic (@hamelbymelinaharris) on Sep 25, 2016 at 8:33am PDT

Modeli kreatorke Meline Džinović su zapali za oko  čuvenoj naslednici, pa je tako na VIP žurku došla u beloj koktel haljini. Haljina do kolena koja savršeno prijanja uz telo, istakla je vitku figuru Paris Hilton.

Paris Hilton koja je u svetu poznata i kao skandal majstor i ne baš najprijatnija ličnost za druženje, pokazala je jedno drugo, mnogo prijatnije lice. Na zajedničkoj fotografiji sa Melinom u komentaru je napisala:

- Hvala ti, divna si! Tako sam ponosna na tebe. Dizajn tvojih haljina je divan. Ne mogu da dočekam da ih nosim širom sveta i radujem se našem ponovnom viđanju.

Budući da su ovu fotografiju i Melina i Paris postavile na svojim Instagram profilima, očekuje se da će ovo biti samo početak uspešne saradnje između modne kreatorke i bogate naslednice.

A kako se provela u srpskoj prestonici, starleta je pokazala kratkim snimkom koji je postavila na ovoj društvenoj mreži.

Had a fun time playing in #Serbia tonight. Watch my #Adventures on #Snapchat ??RealParisHilton ✨??✨

A video posted by Paris Hilton (@parishilton) on Sep 24, 2016 at 8:34pm PDT

Maja Gašić

Autor

Komentari. (0)

Loading