Paris Hilton jedva čeka da se uda: Imaću nekoliko venčanja

Autor:

21.01.2018 10:40

Foto:

Foto:



Paris Hilton (36) verila se nedavno za četiri godine mlađeg glumca Krisa Zilku dok su bili na skijanju u Aspenu. Bogata naslednica srećne vesti podelila je na društvenim mrežama, a pohvalila se i dijamantskim prstenom vrednim oko dva miliona dolara.

Romantična prosidba na snegu: Verila se Paris Hilton (foto)

Објава коју дели Paris Hilton (@parishilton) дана 2. Јан 2018. у 12:06 PST

Paris je nedavno za časopis People rekla da je Zilka “savršen”, i nazvala ga čovekom svog života i najboljim prijateljem, što je potvrdila i odlukom da, kako kaže, nakon udaje ostavi svoje prezime i doda ono od budućeg životnog saputika. Ipak, lepoj naslednici hotelskog lanca "Hilton" teško će, tvrdi, biti da organizuje samo jedno venčanje.

- Želela bih da napravim nekoliko svadbi. Za svoj 21. rođendan mi je isto teško bilo da se odlučim za jednu proslavu pa sam ih imala pet. Planiram jedno evropsko i američko venčanje, a zatim još jedno za sve širom sveta - otkrila je Paris i naglasila kako očajnički želi da se što pre uda za Krisa.

- Moramo na večeru s mojim roditeljima da bismo s njima počeli da planiramo venčanje. Kris je uzbuđen kao i ja i jedva čeka da mu postanem supruga - rekla je bogatašica.

Paris Hilton oduševljena posetom Srbiji i kreacijama Meline Džinović

I zaljubljeni glumac ima samo reči hlave za svoju izabranicu. On kaže da je Paris najlepša i najneverovatnija žena, koju je upoznao, i ne može da dočeka da zajedno provedu ostatak života.

- Najsrećniji sam čovek na svetu jer ženim svoju devojku iz snova - tvrdi presrećni Kris.

Mladi glumac sam je dizajnirao verenički prsten u obliku kruške uz pomoć omiljenog zlatara slavnih - Majkla Grina, a dizajneri su ga završili za samo dva dana jer je Zilka želeo da bude završen pre odlaska u Aspen.

Објава коју дели Paris Hilton (@parishilton) дана 30. Дец 2017. у 3:14 PST

- Proces je to koji inače potraje nedeljama. Tresao sam se od sreće kada sam prsten prvi put izvadio iz kutijice i ugledao ga - objasnio je glumac.

Paris Hilton i Kris Zilka upoznali su se pre osam, a u vezi su dve godine.