Pamela o Asanžu: Borba koju vodi je romantična i ja ga zbog toga volim

Autor:

31.03.2017 20:01

Foto:

Foto:



Glumica Pamela Anderson otkrila je za jednu škotsku televiziju da zadržavanje osnivača "Vikiliksa" Džulijana Asanža u ambasadi Ekvadora u Londonu njihovu vezu čini "pomalo teškom", prenosi „Rojters“.

Agencija podseća da su britanski mediji ranije objavili video-zapis u kojem zvezda Čuvara plaže za Asanža kaže da je "seksi“.

Govoreći u emisiji na škotskoj televiziji, navela je da je sigurno provela više vremena sa Asanžom nego sa bilo kojim drugim čovekom u poslednje vreme, ali da ne želi da iznosi detalje.

Britanski mediji objavili su da je Andersonova viđena u poseti Asanžu u ambasadi Ekvadora u Londonu, u kojoj on ima utočište od 2012. godine.

Asanž, naime, na taj način pokušava da izbegne da ga britanske vlasti izruče Švedskoj zbog optužbe za silovanje, koja je podneta protiv njega 2010, što on, međutim, poriče.

Upitana da li je u romansi sa Asanžom, Andersonova je uz osmeh odgovorila:

-Pa, on je zatvoren, što pomalo otežava situaciju. Videćemo šta će biti kada ga oslobode, ali znate, provodim verovatno više vremena sa njim nego sa bilo kojim muškarcem, što je veoma neuobičajeno.

Agencija navodi da je u postu, koji je objavila na svom sajtu Pamelaandersonfoundation.org, za Asanža glumica napisala:  -Jedan od mojih omiljenih ljudi.

-Džulijan je veoma empatično ljudsko biće koje duboko brine o svetu. Zbog svog posla je stekao moćne neprijatelje u nekoliko država, posebno u Americi, time što ih je razotkrio. On pokušava da oslobodi svet tako što će ga edukovati. Borba koju vodi je romantična i ja ga zbog toga volim, ističe Andersonova u intervjuu.

Nakon toga se na snimku može čuti glumica kako govori:  -On je veoma seksi, prenosi Tanjug

Komentari. (0)

Loading