Ovako izgleda ćerka slavnog glumačkog para: Naslednica Monike Beluči i Vensana Kasela osvaja svet modelinga

Autor:

23.06.2020 13:54

Foto:

Foto:



Ćerka Monike Beluči svakim danom sve više liči na majku...

 

Deva Kasel nema još ni 16 godina, a već važi za jednu od interesantnijih lica u svetu modelinga. Tokom prošle godine je po prvi put ušla u mamine cipele i pozirala za jednu italijansku firmu, a upravo zbog te kampanje je u poslednje vreme sva pažnja usmerena na stariju ćerku Monike Beluči i Vensana Kasela. Bilo je i pitanje kada će se se, baš poput Kaje Gerber, ćerke Sindi Kraford, i Monikina naslednica odlučiti na svoj prvi korak u svetu mode.

 

Pročitajte i...Zaljubljena Monika Beluči: U 54. godini živim veličanstveni trenutak

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Deva Cassel (@devacassel_) on Jan 31, 2020 at 7:00am PST

U reklami za novi miris "Shine" lepa Deva se izvrsno snašla u ulozi modela pa blista odevena u lepršavu belu haljinu. Prvi projekat za Dolce & Gabbana brend snimila je još prošle godine, a rezultat je ugledao svetlost dana tek sada. Devinu lepotu, ali i talenat za poziranje pohvalili su mnogi, a neki od njih još uvek ne mogu da veruju koliko liči na majku.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Deva Cassel (@devacassel_) on Jan 31, 2020 at 6:50am PST

Pročitajte i... Vensan Kasel i Tina Kunaki s ćerkicom u Kanu: Amazonijin prvi susret s kamerama (foto)

 

Deva je rođena u septembru 2004. godine, nekoliko godina nakon što su se njeni roditelji venčali na tajnoj ceremoniji u Monaku. Ovaj glumački par bio je holivudski simbol za glamur i stabilnost, a tokom njihove 14 godina duge ljubavi dobili su ćerke Devu i Leoni. Od kad su se Monika i Vensan razišli, ćerke su čuvali dalje od očiju javnosti, sve dok Deva najzad nije odlučila da se oproba u modelingu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Monica Bellucci (@monicabellucciofficiel) on Sep 1, 2019 at 7:55am PDT

Podsetimo, Monika Beluči je nedavno priznala da je ponovo zaljubljena, nakon ljubavnog kraha sa Kaselom. Slavna italijanska manekenka i glumica pojavila se na Nedelji mode u Parizu sa Nikolom Lefevrom, francuskim umetnikom od kog je starija 18 godina. Na Chanelovoj reviji par nije skrivao osmehe i poglede pune emocija. Ovo je iznenadilo mnoge jer Monika u proteklih šest godina, otkako se razvela od francuskog glumca Vensana Kasela, u javnosti nije viđena s muškarcem za koga se moglo posumnjati da joj je dečko.

 

Pročitajte i... Dugo ga je krila od očiju javnosti: Monika Beluči u društvu 18 godina mlađeg dečka (foto)

 

Lefevr, nekada se bavio modelingom, a danas je umetnik i scenograf. Upečatljiv na prvi pogled zbog duge kose i brade, Monikin partner je studirao istoriju umetnosti i godinama radio u različitim galerijama i kao aukcionar, da bi nedavno otvorio svoj galerijski prostor u blizini Ajfelovog tornja u Parizu. Ima šestogodišnju kćerku iz prethodne veze, a njegovi prijatelji otkrili su da je ludo zaljubljen u glumicu, baš kao što je i ona u njega.

goran.anicic

Autor