Ovako izgleda ćerka Mire Škorić: Liči na mamu, ali je krenula očevim stopama (foto)

Autor:

29.06.2020 15:22

Foto:

Foto:



Ćerka pevačice Mire Škorić izgledom vrlo liči na majku...

 

Pevačica Mira Škorić iz braka sa hirurgom Vasom Jeremićem ima ćerku Milicu. Međutim, ona ne voli da se eksponira u javnosti poput majke, već je krenula očevim stopama.

- Milica ne voli medije i javni život, ali me podržava u svemu. Kada je bila mala, mogla sam da je prevarim za neko slikanje ili odlazak u TV emisiju, ali sada zaista ne mogu da utičem na njene odluke, donosi ih sama. Uz pomoć porodice sam uspela da uskladim posao sa majčinstvom - ispričala je jednom prilikom Mira Škorić.

 

Pročitajte i...Mira Škorić o učešću u TLZP: Biću najbolja igračica

 

Milica je, naime, student četvrte godine Medicinskog fakulteta, a srednju školu je završila kao đak generacije.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Mira Skoric (@miraskoric_official) on Dec 12, 2017 at 4:44am PST

Za magazin Gloria, Mira je jednom prilikom ispričala da je stroga majka, kao i da su njeni roditelji i sestra Biljana najzaslužniji što je njena ćerka jedinstvena, posebna, lepa i pametna. Pevačica je istom prilikom istakla i da sa Milicom gaji prijateljski odnos.

 

Pročitajte i...Mira Škorić o gubitku majke: Ostala sam bez pola srca

 

- Ona je pre svega moja drugarica, izrasla je u predivnu osobu koja mi ne da da pokleknem i najveća mi je podrška u svemu što radim. I ja sam najponosnija majka na svetu. Svaka majka bi poželela jednu ovakvu Milicu - rekla je Mira.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Mira Skoric (@miraskoric_official) on Oct 17, 2017 at 5:04am PDT

Mnogi komentarišu da je Milica prava lepotica, a svaka njena fotografija na društvenim mrežama je prepuna pohvalnih komentara na račun izgleda i zanimanja kojim će se baviti u budućnosti. Takođe, Mirini fanovi neretko komentarišu i to da Milica likom podseća na nju, ali da je interesantno što se odlučila da prati očev profesionalni put.

goran.anicic

Autor