Ovako izgleda ćerka Mire Škorić: Liči na mamu, ali je krenula očevim stopama (foto)

Ćerka pevačice Mire Škorić izgledom vrlo liči na majku…

 

Pevačica Mira Škorić iz braka sa hirurgom Vasom Jeremićem ima ćerku Milicu. Međutim, ona ne voli da se eksponira u javnosti poput majke, već je krenula očevim stopama.


Milica ne voli medije i javni život, ali me podržava u svemu. Kada je bila mala, mogla sam da je prevarim za neko slikanje ili odlazak u TV emisiju, ali sada zaista ne mogu da utičem na njene odluke, donosi ih sama. Uz pomoć porodice sam uspela da uskladim posao sa majčinstvom – ispričala je jednom prilikom Mira Škorić.

 

Pročitajte i…Mira Škorić o učešću u TLZP: Biću najbolja igračica

 

Milica je, naime, student četvrte godine Medicinskog fakulteta, a srednju školu je završila kao đak generacije.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Mira Skoric (@miraskoric_official) on

Za magazin Gloria, Mira je jednom prilikom ispričala da je stroga majka, kao i da su njeni roditelji i sestra Biljana najzaslužniji što je njena ćerka jedinstvena, posebna, lepa i pametna. Pevačica je istom prilikom istakla i da sa Milicom gaji prijateljski odnos.

 

Pročitajte i…Mira Škorić o gubitku majke: Ostala sam bez pola srca

 

– Ona je pre svega moja drugarica, izrasla je u predivnu osobu koja mi ne da da pokleknem i najveća mi je podrška u svemu što radim. I ja sam najponosnija majka na svetu. Svaka majka bi poželela jednu ovakvu Milicu – rekla je Mira.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Mira Skoric (@miraskoric_official) on

Mnogi komentarišu da je Milica prava lepotica, a svaka njena fotografija na društvenim mrežama je prepuna pohvalnih komentara na račun izgleda i zanimanja kojim će se baviti u budućnosti. Takođe, Mirini fanovi neretko komentarišu i to da Milica likom podseća na nju, ali da je interesantno što se odlučila da prati očev profesionalni put.

Autor: Gloria.rs
Foto: ATA Images, instagram
Podelite sa prijateljima:
Tagovi