Ostvarila joj se rođendanska želja: Bojana Jovanovski čeka bebu

Autor:

22.03.2019 14:00

Foto:

Foto:



Teniserka Bojana Jovanovski iznenadila je javnost kada je krajem prethodne godine najavila da se zbog povreda, ali i želje da se posveti porodici, povlači iz sporta. Odluku da stavi tačku na profesionalnu karijeru nije donela lako, a neizmerna podrška imala je u suprugu Milošu Petroviću.

Bojana Jovanovski: Moja novogodišnja želja

– Dva puta sam operisala rame, zatim oba ručna zgloba. Povreda ramena mi se vraćala. Zbog lezije nerva ruka mi je trnula. Sad mi je bolje, ali čim treniram tri sata i uđem u jači ritam igre, osećam snažan bol u ramenu. Shvatila sam da bez intenzivnih treninga neću moći da dostignem ranije rezultate, da budem među 100 najboljih teniserki sveta, što bi me zadovoljilo. To bih postigla jedino ako uništim telo, a želim da i posle tenisa budem zdrava - ispričala je nekadašnja 32. teniserka na WTA listi.

Kraj teniske karijere Bojane Jovanovski: Jedan deo mene želi na teren, ali telo ne može dalje

Sportistkinja je pričala o premenama prioriteta i priznala da je poslednjeg dana 2018. godine, kada je duvala 27 svećica na torti, kao i u ponoć kada su kazaljke na satu otkucale početak nove godine, poželela je da zatrudni.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Bojana Jovanovski (@jovanovskibojana) on Feb 12, 2019 at 12:21pm PST

 Volela bih da dobijem dete. Oduvek mi je želja bila da se ostvarim kao mlada majka, ali zbog tenisa to nisam mogla ranije. Kada završe karijeru, igrači kažu: “Samo da mi dete ne igra tenis”. Ne slažem se s njima. Volela bih da moje dete ima talenat za tenis i da ga igra. Moj tata želi unuka koji bi se bavio fudbalom, a ja kćerku i da bude teniserka.

Rođendanska želja joj se ostvarila! Bojana i Miloš čekaju bebu, a radosne vesti teniserka je podelila s prijatlejima na društvenim mrežama.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Bojana Jovanovski (@jovanovskibojana) on Mar 20, 2019 at 12:14pm PDT

- Šest meseci - napisala je Jovanovski otkrivši da je već bila trudna u trenutku kada je duvala svećice na torti.

Maja Gašić

Autor