Ostao bez najvećeg oslonca u životu: Antonio Banderas podelio tužnu vest (foto)

Autor:

05.11.2017 12:44

Foto:

Foto:



Nakon ozbiljnih zdravstvenih problema početkom 2017. koji su mogli da se završe fatalno, španski glumac Antonio Banderas je doživeo još jedan udarac.

Antonio Banderas završio u bolnici nakon ozbiljnih srčanih problema

Tri stenta su mu ugrađena nakon srčanog udara, i mada se po proceni lekara radilo o lakšem infarktu, zvezda Almodovarovih filmova je ipak bio primoran da drastično promeni životne navike.

Odlučio je da karijeru na neko vreme ostavi po strani i vodi nešto mirniji život. A juče je glumac doživeo veliki gubitak.

Njegova majka, najveći oslonac u životu i osoba koja ga je podržavala dok je još bio anonimani glumac u Madridu koji se bori za svoje mesto u španskoj filmskoj industriji, napustila ga je.

Tužnu vet je glumac podelio sa prijateljima i pratiocima na društevnim mrežama.

- U šest sati ujutru 4.11.2017. godine, naša majka Ana Bandera Galego nas je zauvek napustila. Ostali smo bez njene ljubavi, ne samo njena porodica,  već i prijatelji koji su je nežno voleli. Ostaće u našem sećanju zauvek. Neka je Bog pošalje na mesto koje zaslužuje - napisao je glumac uz fotografiju svoje majke.

Antonio je rođen 10. avgusta 1960. u Malagi, od oca policajca Hozea Domingosa i majke Ane koja je bila učeteljica.


Nakon ove tužne objave, glumac je primio pregršt izjava saučešća na tviteru, a na kojima se svima zahvalio.

- Hvala svima na podršci i ljubavi koju mi šaljete. Mnogo mi znači, moja porodica i ja vam uzvraćamo svim srcem - napisao je glumac.

Maja Gašić

Autor