Originalno: Dodela Oskara bez voditelja, Sandra Bulok ima rešenje

Autor:

29.12.2018 10:41

Foto:

Foto:



Još nije objavljeno ko će voditi ceremoniju dodele Oskara u februaru, otkako se komičar i glumac Kevin Hart povukao iz te uloge, nakon protesta zbog njegovih starih homofobnih tvitova, a oskarovka Sandra Bulok ima originalnu ideju kako rešiti problem.

Glumac Kevin Hart voditelj ceremonije dodele 91. Oskara

Zvezda filmova "Brzina", "Mis tajni agent", "Gravitacija" predlaže da se iz publike nasumice izaberu glumci koji bi potom sa telepromptera čitali tekst koji pokriva određeni segment ceremonije dodele.

Oskarovka čak smatra da organizatori ne moraju mnogo ni da im objašnjavaju šta treba da rade, već da ih samo postave pred teleprompter i kažu im:

- Na vas je red, vi ste glumac, snađite se.

Sandra Bulok je američkoj agenciji AP rekla da je to rešenje koje bi svako od prisutnih na dodeli mogao da izvede. Glumica je ovu ideju iznela i svojim kolegama, koje igraju u njenom najnovijem filmu "Bird Box" i dobila je podršku nekih od njih.

Povukao se zbog homofobnih tvitova: Kevin Hart ipak neće voditi dodelu Oskara

Bredli Vong je rekao da ako iko može da izvede ovu ideju, to je onda Sandra.

- Ona ima dobrih ideja na tone. Kao prvo, ona je u centru svake žurke - objasnio je glumac, dodajući da bi upravo Bulokovoj trebalo poveriti organizaciju takvog događaja.

Dodela Oskara biće održana 24. februara sledeće godine.

Maja Gašić

Autor