Opljačkana Kim Kardašijan, ukraden nakit u vrednosti 11 miliona dolara

Autor:

03.10.2016 17:37

Foto:

Foto:



Najpoznatija starleta na svetu, opljаčkana je pod pretnjom oružjem u privatnom apartmanu u Parizu. Do pljačke je došlo u ranim jutarnjim časovima, kada je pet naoružanih muškaraca, čiji identitet za sada nije poznat, upalo u apartman u kom je odsela američka TV zvezda, koja je u francuskoj prestonici boravila kako bi prisustvovala Pariskoj nedelji mode.

Predstavnik za medije rijaliti zvezde,  tvrdi da je Kim Kardašijan jako uznemirena zbog onoga što se dogodilo, ali da srećom nije povređena.

Rijaliti zvezda je reviju modne kuće ""Živanši" pratila iz prvog reda

Pljačkaši su Kim Kardašijan vezali u kupatilu i za to vreme odneli nakit vredan 11 miliona dolara i moblini telefon, prenosi "Gardijan" .

Oni navode, da je nakon što je dala izjavu u policiji rijaliti zvezda napustila Pariz u pratnji asistentkinje i obezbeđenja.

Njen suprug reper Kanje Vest je prekinuo nastup koji je bio u toku u Njujorku, čim je doznao vest o pljački.

A video posted by CNN (@cnn) on Oct 3, 2016 at 5:58am PDT


Vest da je Kim Kardašijan oplačkana izazvala je burne reakcije na društvenim mrežama. Dok joj jedni pružaju podršku, drugi sumnjaju u istinitost ovog događaja i tvrde da je Kim ovo iscenirala kako bi skrenula pažnju na sebe.

- Zar  ona nema obezbeđenje? Kako je pet lažnih policajaca ušlo u njenu sobu. Ne verujem u ovu priču-, samo je jedan od komentra na društvenim mrežama.

Međutim, zanimljivo je i to da je Kim Kardašijan napadnuta pre samo pet dana kada je novinar Vitalij Sedijuk, nasrnuo na nju.

 

Komentari. (0)

Loading