Ohrabrujuća poruka Bena Stilera: Pobedio sam rak

Autor:

04.10.2016 19:48

Foto:

Foto:



Vest o bolesti niko ne dočeka spreman i mirne glave, a slavni pedesetogodišnji glumac Ben Stiler otkrio je da ga je saznanje da boluje od raka pogodilo kao grom iz vedra neba.  On je o svojoj borbi govorio prvi put u emisji "The Howard Stern Show" .

- Otkriven mi je agresivni oblik raka prostate u junu 2014. godine, a dva meseca kasnije bio sam operisan. To saznanje me je pogodilo kao grom iz vedra neba. Tumor je rastao u meni pet godina, a ja to nisam  znao.

Iste godine u septembru glumac je saznao dobre vesti, rak se povukao.  Od juna do septembra preživeo sam agoniju kao i drugi muškaci koji su se susreli sa ovom dijagnozom.

Ben Stiler želi da ohrabri muškarce da razgovoraju sa svojim doktorom o testiranju, jer jedno njemu spasilo život. To je otkrio objavom na svom Tviter profilu. -

-Izgledalo je kao  iz scena iz serije "Čista hemija" u kojoj Volter Vajt saznaje da ima rak. Samo što sam Volter bio ja.

Kada je saznao da boluje od raka Ben je počeo da istražuje o ljudima koji su pobedili istu bolest, kao što su njegove kolege Džim Keri i Rober de Niro.

- Kada sam počeo da guglam o ovoj bolesti prvo su mi iskakali ljudi koji su umirali od raka prostate vrlo brzo nakon što im je dijagnostikovan. Tada sam shvatio koliko sam sreće imao što sam na vreme otišao na testiranje.

Komentari. (0)

Loading