Oglasili se Ana Kokić i Nikola Rađen: Prava istina o razvodu


O navodnoj bračnoj krizi Ane Kokić i  vaterpoliste Nikole Rađena često se pisalo, a kako je sama pevačica izjavila za magazin Gloria, navikla je da je “razvode na svaka tri meseca”.

Potpisali papire za razvod: Ana Kokić i Nikola Rađen stavili tačku na brak?

 

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Nikola Radjen (@nikola_radjen) дана

 Ako je verovati pojedincima, mi svako pola godine imamo ozbiljnu krizu, na tri meseca se razvodimo. To je rok trajanja koji su nam dali – ispričala je u oktobru prošle godine Ana.

Ana Kokić: Razvode me svaka tri meseca

Ipak, čini se da par koji je u oktobru proslavio deset godina braka i koji ima dve ćerke – devetogodišnju Ninu i osmogodišnju Teu, ipak stavio tačku na brak. Kako su juče preneli svi domaći mediji, Nikola i Ana su na Božić potpisali papire za razvod.

Nikola Rađen zbog posla se odvaja od porodice: Teško je ali me ćerkice potpuno razumeju

 

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Nikola Radjen (@nikola_radjen) дана

Na ovu temu se prvi put oglasio i vaterpolista.

– Istina je, ali sve što sada mogu da vam kažem jeste da ćemo se Ana i ja u narednih nekoliko dana obratiti zajedničkim saopštenjem u javnosti i medijima vezano za ovu situaciju. Hvala na razumevanju – izjavio je Rađen, da bi popularni pra ubrzo izdao i zvanično saopštenje.

 

– Ovim putem želimo da vas obavestimo da smo posle deset godina braka odlučili da se sporazumno razvedemo. Zajedno smo doneli odluku da stavimo tačku na naš brak. U ovom, za nas, delikatnom trenutku molimo vas da imate razumevanja za našu privatnost i privatnost naše dece. Mi ćemo, nakon svega, ostati u dobrim odnosima i zajednički vaspitati naše ćerke. O našim karijerama ćemo vas, kao i do sada, obaveštavati i biti otvoreni za saradnju – piše u zajedničkom saopštenju.

Autor: Gloria.rs
Foto: Jelena Jovanov, Mirko Tabašević, Instagram
Podelite sa prijateljima:
Tagovi