Oglasila se i navodna ljubavnica Aleksa Rodrigeza: Da li je Dženifer Lopez verena sa preljubnikom?

Autor:

13.03.2019 19:20

Foto:

Foto:



Glavna tema svetskih medija poslednjih dana jeste navodna afera nekadašnjeg bejzbol igrača i odnedavno verenika Dženifer Lopez  - Aleksa Rodrigeza sa bivšom suprugom njegovog saigrača.

Osveta ljubomornog bivšeg ili istina: Aleks Rodrigez vara Dženifer Lopez?

 

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели ?Progreso Hispano News? (@progresohispanonews) дана 12. Мар 2019. у 8:15 PDT

Hose Kanseko, bivši bejzbol igrač izneo je u nedelju optužbe na račun Rodrigeza nazvavši ga preljubnikom. Kako je otkrio na društvenim mrežama, verenik Džej Lo već mesecima ima aferu sa njegovom bivšom suprugom Džesikom.

Prsten krije tajnu: Verili se Dženifer Lopez i Aleks Rodrigez (foto)

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Jennifer Lopez (@jlo) дана 12. Мар 2019. у 9:21 PDT

Dženifer i Aleks se nisu oglašavali povodom ovih tvrdnji, a danas je navodna ljubavnica Džesika Kanseko rešila da "spere ljagu" sa svog imena.

 

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Un Nuevo Día (@unnuevodia) дана 12. Мар 2019. у 5:31 PDT

- Te optužbe koje je Hoze izneo nisu istina! Aleksa poznajem dugi niz godina, a nisam ga videla preko pet. I ni u kom slučaju nisam spavala s njim. U prijateljskim sam odnosima i s njim i sa Dženifer. A što se tiče Hozea, neka nastavi da se igra sa svojim prijateljima vanzemaljcima - napisala je Džesika aludirajući na Kansekov nekadašnji tvit da je početkom godine video vanzemaljce i Bigfuta.

U jeku skandala: Kako su Aleks i Džej Lo reagovali na glasine o preljubi

Četvrdesetšestodosišnja bivša Kansekova supruga, sa kojom ima 22-godišnju ćerku Džozi, dodala je da se nije ranije oglašavala jer je tek sad čula za navodnu aferu.

- Ne posećujem tviter i ne gledam TV tako da uošte nisam znala šta se dešava. Poslednji put sam videla Aleksa na večeri, on je bio sa Tori (Vilson), a ja sa dečkom. Mi smo samo dobri prijatelji - završila je Džesika.

Maja Gašić

Autor