Oglasila se Burdenova partnerka Azija Arđento: Moja tuga ne može se opisati rečima

Autor:

09.06.2018 11:12

Foto:

Foto:



Slavni kuvar, pisac i televizijsko lice Entoni Burden tragično je preminuo u 62. godini. Njegovo telo pronađeno je u hotelskoj sobi u Francuskoj, a kako navode svi svetski mediji, Burden se obesio.

Još jedno samoubistvo: Slavni kuvar Entoni Burden pronađen mrtav

Čuveni kuvar koji je napisao knjigu o svom burnom životu i borbi sa alkoholizmom i drogom, a po kojoj je kasnije snimljena serija "Kitchen Confidential" s Bredlijem Kuperom u glavnoj ulozi, iza sebe nije ostavio oproštajno pismo.

Објава коју дели asiaargento (@asiaargento) дана 27. Мај 2018. у 12:07 PDT

Povodom ovog tragičnog događaja, brojne zvezde su se oglasile na društvenim mrežma, a među njima je i Azija Arđento, italijanska glumica koja je s Burdenom u vezi od 2016. godine

 

-  Entoni se potpuno predavao u svemu što je radio. Njegov briljantan i neustrašiv duh nadahnuo je mnoge, a njegova velikodušnost bila je bezgranična  Bio je moja ljubav, moj oslonac i moj zaštitnik. Moja tuga ne može se opisati rečima. Njegova porodica je u mojim mislima i molim sve da poštuju njihovu i moju privatnost  - napisala je na tviteru 42-godišnja glumica.

Tragedija na Menhetnu: Čuvena modna dizajnerka Kejt Spejd pronađena mrtva

Објава коју дели asiaargento (@asiaargento) дана 27. Апр 2018. у 4:24 PDT


Burden je bio u braku sa Nensi Putkoski  od 1980.  do 2000. godine. Sedam godina kasnije venčao se sa Otavijom Buzio i iste godine dobio ćerku Arijanu. Par se razveo 2016.

Maja Gašić

Autor