Odluka prve dame koja je zapanjila svet: Melanija se neće useliti u Belu kuću

Autor:

21.11.2016 22:38

Foto:

Foto:



Vest koja je danas odjeknula svetom iznenadila je mnoge. Naime, prva dama Amerike, Melanija Tramp, neće se useliti u Belu kuću u januaru, za kada je zakazana inauguracija novoizabranog predsednika Donalda Trampa.

Donald Tramp će 20. januara 2017. godine biti inaugurisan u 45. američkog predsednika, a mediji su objavili da njegova supruga Melanija i njihov sin Baron neće odmah preći u Belu kuću.

Razlog koji je par dao u medijima je u najmanju ruku neočekivan. Trampovi smatraju da bi preseljenje u Vašington poremetilo uspeh u školi njihovog sina Barona. Tramp junior ima deset godina, a njegovi roditelji su procenili da je najbolje da se on i Melanija dosele u Belu kuću po završetku školske godine, odnosno za nekih šest meseci.

Školska godina u Americi uglavnom se završava krajem proleća ili početkom leta, a do tada prva dama i Baron ostaju u Njujorku.

U medijima se pak spekuliše da je Baron samo izgovor za ovakvu odluku, a da zapravo Melanija želi da pokaže svoju nezavisnost u odnosu na supruga.

Poslednjih dana se pojavila i vest da je Melanija "prekrojila" svoju biografiju u kojoj sada navodi da je „prekinula studije“ kako bi se posvetila manekenskoj karijeri.

Prema pisanju "Hafington posta", nova biografija objavljena je na internet sajtu Donalda Trampa pod naslovom "Upoznajte buduću prvu damu".

Što se tiče diplome iz dizajna i arhitekture Melanije Tramp, ona je prvi put je dovedena u pitanje nakon njenog govora na Republikanskoj nacionalnoj konvenciji u julu kada je plagirala govor Mišel Obame. Tada su se pojavili svedoci koji su tvrdili da je napustila studije u Ljubljani kako bi se posvetila karijeri modela.

Nekoliko dana nakon toga ugašen je ceo sajt Melanije Tramp, a ona je rekla da je to učinjeno jer „ne odražava njene trenutne poslovne i profesionalne interese“.

Maja Gašić

Autor

Komentari. (0)

Loading