Odabrala miljenicu: Kraljica Elizabeta se ne ponaša isto prema Megan i Kejt (foto)

Autor:

15.06.2018 19:00

Foto:

Foto:



Vojvotkinja od Saseksa je juče imala vatreno krštenje. Megan i britanska kraljica Elizabeta Druga su posetile grofoviju Češir, a to je bilo njihovo prvo zajedničko putovanje i prvo druženje bez princa Harija.

Vojvotkinja u odabranom društvu: Prvo putovanje Megan Markl bez princa Harija (foto)

Megan i Elizabeta su imale zadatak da otvore most Mersej getavej iznad reke Mersej. a sudeći po fotografijama, dame su se sjajno provele.

Modni detalj od velike važnosti: Elizabeta na diskretan način podržala izabranicu omiljenog unuka (foto)

Obe su bile dobro raspoložene, a čini se da je kraljica osećala veoma opušteno uz uz suprugu omiljenog unuka. Na većini fotografija je nasmejana, a što se ne može reći za fotke od pre šest godina, kada je bila na prvom samostalnom putovanju sa Kejt Midlton.

 

Te 2012. godine se vojvotkinja od Kembridža pridružila kraljici i princu Filipu u poseti Lesteru, a sudeći po fotografijama koje su tada napravljene, Elizabeta se nije ni približno dobro provodila kao sa Megan.

Modni dvoboj vojvotkinja: Kejt i Megan u trendi pastelnim izdanjima (foto)

Kejt je prvi poziv da se pridruži vrhovnoj poglavarki Ujedinjenog kraljevstva dobila punu godinu posle venčanja, u slučaju Megan, isti poziv je stigao nepunih mesec dana nakon što je postala vojvotkinja od Saseksa.

Propisi kraljice Elizabete: Megan Markl mora da poštuje stroga pravila, a neka su krajnje bizarna

Maja Gašić

Autor