Oaza ljubavi i sreće - Seka Aleksić pokazala je kako izgleda njena omiljena prostorija u porodičnoj kući! (foto)

Autor:

30.09.2020 19:01

Foto:

Foto:



Neverovatan raskoš u domu poznate pevačice Seke Aleksić - kuća skriva pravi modni raj!

Seka Aleksić vredno je radila, a kada se ostvarila kao majka i supruga, odlučila je da intimu sačuva za sebe. Upravo zato odabrala je da svoj dom smesti na velelepno izdanje u Staroj Pazovi. Na svom Instagramu, Seka često pokazuje svoju oazu ljubavi i sreće. Osim bašte, kuhinje i velelepnog dvorišta, njena omiljena prostorija nalazi se u samom srcu kuće.

Kuća od 450 kvadrata skriva u sebi i pravi modni raj - ormar Seke Aleksić. A kako Seka novinarima rado otvara vrata svoje kuće u emisiji Ekskluziv odlučila je da pokaže svoj luksuzni garderober koji je nedavno renovirala.

Neizmerna radost u domu Seke Aleksić: Gospode, hvala ti za moju najveću ljubav ikada! (foto)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by SEKA ALEKSIĆ (@seka_aleksic) on Jan 25, 2018 at 11:47pm PST

U svom walk in garderoberu, kakav u Srbiji poseduje još samo nekoliko žena, Seka je otkrila da je reč o kolekciji, koju odavno ne obnavlja tako strastveno.

- Nisam više rob tašni i markiranih cipela. Ovo sve što vidite je iz perioda kada sam bila mlađa. Kada postanete mama najbitnije je da kupujete stvari deci, a ne sebi - rekla je ponosna mama preslatkih sinova, Jakova i Jovana.

Iako je ormar Seke Aleksić ispunjen brendiranim cipelama, na vrtoglavu štiklu, ona otkriva da sve češće uživa da nosi patike.

- Najviše nosim patike i ležernu garderobu. Često sam u šetnji, na biciklu ili na motoru. Na kraju dana uvek smo svi u majicama na bretele i običnoj beloj majici.

Seka Aleksić se menja uprkos bolu: Odlučila sam da ove tetovaže uklonim! (video)

Unutrašnjost njenog garderobera, procenjuje se na oko pola miliona evra, a cena tašni i cipela varira od hiljadu, do deset hiljada evra. Ova soba za nju predstavlja svojevrstan kutak, samo njeno parče modnog raja, koji sada, kada dan provodi u celodnevnoj igri sa mališanima i ne posećuje tako često.