Novosađani sa Zdravkom Čolićem u Novu godinu

Autor:

13.12.2016 19:23

Foto:

Foto:



Građane Novog Sada će za doček Nove 2017. godine, na proslavi koja će biti održana na glavnom Trgu slobode, zabavljati prva pop zvezda regije Zdravko Čolić, najavljeno je u Gradskoj kući.

To će biti prvi koncert na tom mestu posle devet godina.

Organizatori proslave Nove godine najavili su na konferenciji za medije i da će na istom mestu biti organizovan i doček pravoslavne Nove godine 13. januara, na kojem će nastupiti duvački orkestar Bobana Markovića.

Na novogodišnju noć 31. decembra pre Zdravka Čolića nastupiće novosadski „Big bend“ zajedno sa Bojanom Stamenov kao specijalnom gošćom, a tog dana će slavlje početi od jutarnjih časova kada će u podne biti organizovan doček dečje Nove godine sa iznenađenjima za najmlađe.

Program će početi u 10 časova, a dnevnu žurku će započeti di-džej Gvero, zatim bend "Swing Time", Ana Perišić, "Drum 'n' zez" i "Irie FM".

Ljubitelji elektronske muzike tokom dočeka će u „Studiju M“ moći da slušaju deset inostranih i domaćih di-džejeva, a za ovaj događaj naplaćivaće se i ulaz po ceni od 690 dinara u pretprodaji.

Na glavnoj bini na Trgu slobode za reprizu Nove godine, 1. januara predstaviće se bend „Josip A Lisac“, „Branimir i neprijatelji“, di-džej Ilija Rudović i „Zemlja gruva“.

Na dočeku Nove godine, 13. januara, nastupiće i simfonijski orkestar „NS2021“ koji će prirediti muzički spektakl uz 60 simfoničara, muziku iz srpske kinematografije i gostovanje proslavljenog srpkog glumca Sergeja Trifunovića.

Muzički program počeće na Trgu Republike dan pre dočeka, 30. decembra, kada će nastupiti „Džez kombinat“, zatim flautistkinja Milena Jančurić i di-džej Vukašin Vojvodić.

Komentari. (0)

Loading