Novi izazov: zvezde slave ljubav na društvenim mrežama

Autor:

28.09.2016 14:13

Foto:

Foto:



Ovih dana na društvenim mrežama se slavi ljubav! Razni izazovi su poslednjih meseci hit među poznatima - polivanje kofom ledene vode, sklekovi, objavljivanje fotki iz detinjstva, a sada su na red došle ljubavne fotke.

Naime, izazov je da parovi sedam dana uzastopce postavljaju fotografije romantičnog tipa - s venčanja, medenog meseca, godišnjice...

Među prvima koja je odgovorila na ovaj izazov je glumica Sara Mišel Gelar, našoj publici poznata po glavnoj roli u seriji "Bafi, ubica vampira". Sara je već 14 godina u braku sa glumcem Fredijem Princem Džuniorom, nekadašnjom tinejdž senzacijom.

Day 4 #loveyourspousechallenge Our first #holiday together. (And our first holiday vacation together)

A photo posted by Sarah Michelle (@sarahmgellar) on Sep 27, 2016 at 7:43am PDT

Kao odgovor na izazov, glumica je postavila fotografiju sa proslave prvog praznika koji su proveli zajedno.

Glumica koju je Sara izazvala je čuvena Brenda iz serije "Beverli Hils", Šenon Doerti. Zbog kancera dojke koji joj je dijagnostifikovan 2015. godine, Šenon se retko pojavljuje u javnosti. Glumica, koja je nekad važila za najveću zlicu Holivuda, nakon dva propala braka, sreću je pronašla u naručju muža broj tri - fotografa Kurta Isvarijenka.

Par je u braku od 2011. godine, a glumica je često pričala o ljubavi i podršci koju joj je suporug pružio u najtežim trenucima, kada se borila sa opakom bolesti. Fotografijom sa njihovog venčanja je odgovorila na izazov.

My friend @sarahmgellar softly suggested a challenge to @kurtiswarienko and myself to do the 7 day #loveyourspousechallenge and we accepted! She was telling me about going thru old photos and the memories and emotions they evoke. This morning, I felt that and I'm thankful Sarah challenged us. Our wedding was exceptional and not for the big event it was. It was exceptional because we committed for better or worse, in sickness or in health to love and cherish one another. Those vows have never meant more than they do now. Kurt has stood by my side thru sickness and makes me feel more loved now than ever. I would walk any path with this man. Take any bullet for him and slay every dragon to protect him. He is my soul mate. My other half. I am blessed.

A photo posted by ShannenDoherty (@theshando) on Sep 26, 2016 at 10:10am PDT

U komentaru uz fotografiju, Šenon je i dodala:

- Zahvalna sam Sari na ovom izazovu. Naše venčanje je bilo izuzetno jer smo obećali jedno drugom da ćemo se voleti i poštovati u dobru i zlu, u bolesti i zdravlju. A upravo sada se pokazala snaga tih zaveta. Moj muž je bio uz mene sve vreme moje bolesti, voleo me više nego ikada. Sa njim bih išla na kraj sveta. Za njega bih primila metak i ubila zmaja, samo da ga zaštitim. On je moja srodna duša. Moja polovina. Ja sam srećna žena.

There are many faces to cancer. This is one of them. Chemo Day With @kurtiswarienko by my side. August 10, 2016

A photo posted by ShannenDoherty (@theshando) on Aug 30, 2016 at 8:33am PDT

I TV ličnosti su se uključile u ovaj internet projekat, pa je tako čuvena američka televizijska novinarka Kerstin Lindkvist na svom Instagram profilu objavila romantičnu fotku nje i njenog muža Dena.

Maja Gašić

Autor

Komentari. (0)

Loading