Novi incident Vejna Runija: Mešao lekove za spavanje sa alkoholom, pa uhapšen

Autor:

07.01.2019 21:00

Foto:

Foto:



Fudbaler DC Junajteda Vejn Runi bio je dezorijentisan nakon što je uz alkohol, popio prepisane tablete za spavanje u avionu, rekao je njegov portparol, preneli su danas britanski mediji.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Wayne Rooney (@waynerooney) дана 26. Дец 2018. у 6:08 PST

Runi je 16. decembra uhapšen u Vašingtonu "zbog nereda na javnom mestu pod dejstvom alkohola", posle incidenta koji je napravio na aerodromu. On je kažnjen sa 25 dolara, a morao je da plati i još 91 dolar zbog prekršaja nakon što ga je uhapsila aerodromska policija. Novčana kazna je plaćena u petak, pa se neće održati ročište koje je prethodno zakazano za 24. januar.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Wayne Rooney (@waynerooney) дана 31. Дец 2018. у 8:49 PST

Njegov portparol pokušao je da objasni situaciju koja je dovela do hapšenja.

Srećne vesti u porodici slavnog fudbalera: Vejn Runi postao tata četvrti put

- Vejn Runi je uhapšen i zadržan na aerodromu posle dugog leta iz Saudijske Arabije, gde je bio na jednodnevnom poslovnom putu. On je tokom leta uzeo prepisane lekove za spavanje, zajedno sa alkoholom i bio je dezorijentisan po dolasku. Policija mu je prišla i uhapsila ga zbog manje prekršajne prijave - rekao je portparol.

On je naveo da je bivši fudbaler Mančester junajteda i Evertona dobio automatsku kaznu i da je ubrzo pušten, kao da je ta situacija sada završena.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Wayne Rooney (@waynerooney) дана 2. Нов 2018. у 8:13 PDT

Ponosni roditelji: Kolin i Vejn Runi pokazali tek rođenog sina (foto)

- Vejn izražava zahvalnost zbog načina kojim su ga svi tretirali. O ovoj stvari više nećemo komentarisati - rekao je portparol bivšeg kapitena engleske reprezentacije, oca četv oro dece.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Wayne Rooney (@waynerooney) дана 28. Јун 2018. у 2:48 PDT

Runi je u septembru 2017. godine priznao da je vozio pod dejstvom alkohola, kada je uhvaćen da vozi po trostruko većoj brzini od dozvoljene. Njemu je tada oduzeta dozvola na dve godine i osuđen je na društveno-koristan rad.