Novak i Jelena Đoković: Akrobacije u izolaciji

Autor:

14.04.2020 00:10

Foto:

Foto:



Najbolji teniser sveta Novak Đoković (31) boravi sa porodicom u Španiji, u izolaciji. Pauzu od tenisa i novih trijumfa provodi sa suprugom Jelenom (33) i decom, sinom Stefanom (5) i kćerkom Tarom (2), otkrivajući na društvenim mrežama kako u svom španskom domu provode vreme dok je svet paralisan zbog pandemoje korona virusa.

Nole je izazvao pratioce na društvenim mrežama da sa svojim ukućanima, partnerom ili decom isprobaju jogu, a postavio je snimak akrobacije koje su on i Jelena izveli u svom domu.

https://www.instagram.com/p/B-5EtYjHvxy/

- Jelena i ja vas pozovemo da probate joga akrobaciju u paru sa partnerom, detetom, roditeljem ili sa kim god provodite vreme. Malo kućne aktivnosti neće škoditi. A verujem da će vam biti zabavno - napisao je Nole, uz postavljeni video-snimak u kojem su on i supruga priznali da im je trebalo oko desetak pokušaja da uvežbaju akrobaciju.

Na ovaj način, prvi reket sveta pokazao je da nema “praznog hoda” čak ni u izolaciji i da je dugotrajan boravak kod kuće ipak lakše podneti u zanimljivim sadržajima.