Novak Đoković: Tenis u doba korone


Najbolji teniser sveta trudi se da beli sport “ne trpi” ni tokom vremena u izolaciji u Marbelji, pa je na improvizovanom terenu u dnevnoj sobi reket zamenio tiganjem

Neobičnim teniskim mečom, teniser Novak Đoković (32) pokazao je kako se snalazi u izolaciji tokom vanrednog stanja, uvedenog zbog pandemije korona virusa, a snimak koji je postavio na svoj instagram profil nasmejao je mnoge.

Najbolji teniser sveta trenutno je sa porodicom u Marbelji u Španiji, jednoj od zemalja koja je žarište pandemije, gde je zaigrao igru koja ga je proslavila, ali na neobičan način. Pošto očigledno ne može bez belog sporta, u svojoj vili improvizovao je teniski teren i iskoristio detalje enterijera na način da su mu stilske stolice predstavljale mrežu. Nole je sa prijateljem odigrao kratki teniski meč u dnevnoj sobi a umesto reketa koristio je tiganj.

– Takmičenje nikad ne prestaje – napisao je Nole iz karantina, uz objavu snimka meča u kojem je naravno pobedio, a trijumf je proslavio tako što je lagao na pod.

Srpski sportista je postavio i važno pitanje svojim pratiocima na instagramu:

– Samo se čekiram, šta vi radite kod kuće?

Uz to je postavio fotografiju sa svojom decom, sinom Stefanom (5) i kćerkom Tarom (2), koja su u kartonskim kutijama, dok u rukama drže napravljene rekete.

Za dobru zabavu je potrebno samo malo mašte, pa čak i u uslovima u kojima je važno da ostanemo kod kuće i zaštitimo i sebe i svoje najbliže od zaraze.

 

Autor: I. A.
Foto: Getty Images / Guliver
Podelite sa prijateljima:
Tagovi