Novak Đoković osvojio i Sanremo

Autor:

06.02.2020 19:09

Foto:

Foto:



Najbolji teniser sveta bio je gost na tradicionalnom italijanskom muzičkom festivalu Sanremo gde je zapevao pesmu Erosa Ramacotija

Nakon što je osvojio Australijan open, najbolji teniser sveta Novak Đoković (32) zapevao je na čuvenom italijanskom muzičkom festivalu Sanremu i pokazao da je multitalentovan.

Voditelj festivala, koji se održava 70. put, izašao je na scenu sa teniskim reketom i rekao da on pripada najboljem na svetu. Kolege su ga pitale da li je to Đokovićev reket i da li je moguće da srpski teniser voli Sanremo? A onda je kamera prikazala treći red u gledalištu i nasmejana lica Novaka i Jelene Đoković (33).

Nakon što je najtrofejniji srpski sportista vrlo raspoložen izašao na scenu i popričao sa dvojicom voditelja na tečnom italijanskom, začula se pesma Erosa Ramacotija. Srbin nije odoleo i zapevao je. Uspeo je da napravi odličnu atmosferu što je publika pozdravila ovacijama.

- Đoković, numero uno del mondo - uzvikivali su voditelji festivala.

Sanremo je nacionalni događaj u Italiji, a koliko se on smatra važnim na Apeninskom poluostrvu govori podatak da Sanremo muzički festival gleda svaki treći Italijan.