Nova zabrana za vojvotkinju od Saseksa: Čega će još Megan Markl morati da se odrekne

Autor:

06.08.2018 21:00

Foto:

Foto:



Megan Markl je sada punopravni član kraljevske porodice, što znači da mora da se pridržava određenog kodeksa ponašanja.

Propisi kraljice Elizabete: Megan Markl mora da poštuje stroga pravila, a neka su krajnje bizarna

Osim što je morala da nauči kako da pravilno sedi i drži šoljicu za čaj, novopečena vojvotkinja od Saseksa više ne sme da pravi selfije, ide samostalno u šoping, čak joj je zabranjeno i da igra monopol, a sada je saznala za još jedno pravilo.

Uskoro treba da se održi čuveni londonski maraton, a Megan, koja ranije nije propuštala ovakvu vrstu aktivnosti, sada neće smeti da učestvuje.

Uvrede na rođendan: Megan Markl doživela neprijatnost od sestre (foto)

Zbog čega je neprimereno da Megan učestvuje u maratonu, pitanje je kojim se ovih dana bavi britanska štampa. Jedni zastupaju mišljenje da se radi o garderobi koju bi vojvotkinja u toj prilici nosila - uske helanke i majicu na bretele, a koja ne priliči ženskim članovima kraljevske porodice.

Drugi razlog, koji se čini razumnijim, jeste pitanje sigurnosti supruge princa Harija. Budući da na ovakvim događajima učestvuje na hiljade ljudi, bilo bi nemoguće obezbediti joj adekvatnu zaštitu.

Plisirana suknja, visoke potpetice i širok osmeh: Rođendanska kreacija Megan Markl u centru pažnje (foto)

Udaja za princa i ulazak u kraljevsku porodicu očigledno podrazumeva i velike žrtve, pa će Megan morati da se odrekne i ove velike ljubavi...

Maja Gašić

Autor