Njihova ljubav je odolela iskušenjima

Autor:

21.09.2016 18:45

Foto:

Foto:



Vest da se zlatni par Holivuda razvodi potresla je čitavu planetu. Komentari žaljenja i neverice  samo se  nadovezuju a krah braka Anđeline Džoli i Breda Pita naterao je mnoge da se zapitaju da li prava ljubav uopšte postoji. Ipak,  brakovi javnih ličnosti koji su odoleli raznim iskušenjima dokazuju da ima nade.

Dejvid i Viktorija Bekam

Prošlo je punih 17 godina od kako su se jedno drugom zakleli na večnu vernost.  Prošli su razne trzavice ali su pobedili sve prepreke i danas su jedna od namoćnijih porodica na svetu.


Pre 12 godina  Dejvid se našao usred velikog preljubničkog skandala, kada je njegova lična asistentkinja Rebeka Lus, priznala da su imali aferu. Viktorija nije odustala od svog supruga, objasnila  je kako ga voli, bez obzira na sve.

Sindi Kraford i Rand Gerber

Jedna od najlepših žena na svetu našla je pravu ljubav u svom suprugu sa kojim je u braku  21 godinu.  - Mislim da smo Rande i ja prvenstveno prijatelji. Nikad se nisam pretvarala da volim bejzbol, ili meditaciju. S njim nemam potrebu da pokušavam da ga impresioniram - rekla je manekenka. Par ima dvoje dece, a zanimljivo je i to da je Sindi njega zaprosila.

Hju Lori i Džo Grin

Slavni britanski glumac Hju Lori, najpoznatiji po ulogama u serijama "Crna guja" i "Doktor Haus" u srećnom braku je 27 godina.  Iako se retko mogu videti zajedno u javnosti, Hju je naglasio kako supruga ima važno mesto u njegovom životu i kako su ih zajedničke godine samo zbližile.

Lisa Kudrou i Mišel Stern

Glumica koju smo obožavali kao Fibi u seriji "Prijatelji" u skladnom braku je više od dve decenije. Ona je svog supruga Mišela Sterna upoznala  1987. godine ali nije se ni nadala da će baš on biti ljubav njenog života. Danas su nerazdvojni i kako Lisa kaže, ne može da zamisli život bez supruga.

Bijonse i Džej Zi

Svetska diva i reper  Džej Zi su već 14 godina u braku.  Venčali su se u tajnosti 5. aprila 2008. godine, a par dana kasnije napravili su veliku svečanu ceremoniju. Njihova ćerka Blu Ajvi danas ima 4 godine. Govorilo se da reper ima vanbračnog sina, kao i da je nekoliko puta bio neveran pevačici, ali  njihova ljubav je odolela izazovima.

Robert Dauni Mlađi i Suzan Levin 

Posle 13 godina braka slavni glumac ne prestaje da pokazuje ljubav svojoj dragoj. Robert je producentkinju upoznao na snimanju filma 'Gotika' i od tada se nisu razdvojili.  On je priznao da ne voli da provodi vreme bez supruge.

Komentari. (0)

Loading