Njegovo radosno srce otišlo je nekom drugom: Potresno pismo Ivana Bosiljčića tragično nastradalom prijatelju

Potresnom porukom glumac i pevač Ivan Bosiljčić oprostio se od dragog kolege, basiste Miloša Petrovića koji ga je pratio brojnim nastupima i na muzičko-poetskim večerima.

 


 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ivan Bosiljcic (@ivanbosiljcicofficial) on

– Moj prijatelj Miloš je prešao ka Gospodu. Nastradao je u saobraćajnoj nesreći. Mnogo smo putovali i mnogo koncerata svirali zajedno. Dok sam ga gledao nasmejanog kako svira svoj bas, osećao sam samo i jedino radost. Radost. Odavno znam koliko je važno sa kim stojiš na sceni, sa kim sediš za stolom i ideš kroz život. On je bio najvernija potvrda toga. Juče je Mišino srce uspešno presađeno jednom dvadesetdevotogodišnjem mladiću. Momčino, nek si mi živ i zdrav, to radosno srce će dobro da te služi. Mišo, ne boj se. Ideš u svetlost nezalaznu – napisao je Bosiljčić na društvenim mrežama.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ivan Bosiljcic (@ivanbosiljcicofficial) on

Poznati kragujevački muzičar Miloš Petrović (40) nedavno je poginuo u stravičnoj saobraćajnoj nesreći, a zahvaljujući humanoj reakciji porodice, njegov odlazak značio je spas za čak četiri života. Miloševi roditelju su donirali njegovo srce, jetru i dva bubrega onim akojima je to bilo najpotrebnije.

Autor: Gloria.rs/M.G.
Foto: Saša Mihajlović, Instagram
Podelite sa prijateljima:
Tagovi