Nikolina Kovač podelila radosne vesti: Neprospavane noći i naporan rad urodili plodom

Da nikad nije kasno da nastavite obrazovanje i steknete diplomu, dokazala je pevačica Nikolina Kovač (28).

Nikolina Kovač: Suočavanje sa bolešću je učvrstilo moj i Sašin odnos


 

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели ???????? ????č ????? (@nikolina.kovac) дана

Kada se pre šest godina udala za kolegu Sašu Kapora, sa kojim ima šestogodišnjeg sina Nikolaja, Nikolina je stavila pauzu na studije žurnalistike.

 

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели ???????? ????č ????? (@nikolina.kovac) дана

Danas se pevačica pohvalila diplomom. I pored posvećenosti porodici i karijeri, Nikolina je uspevala da s vremena na vreme položi poneki ispit, a pre dva dana je postala je diplomirani novinar.

 

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели ???????? ????č ????? (@nikolina.kovac) дана

– Studije žurnalistike na državnom fakultetu u istočnom Sarajevu sam regularno upisala posle završene opšte gimnazije i stigla sam do treće godine. Posle toga su se desile “Zvezde Granda”, preusmeravanje toka stvari iz privatnog života i tada je usledila pauza. Ali sam vrlo brzo nastavila i koristila svaki slobodan trenutak da učim i da polažem ispite, jer mislim da čovek treba da radi na sebi, jer tu definitivno ima posla i uvek treba neka vrsta nadogradnje. Tako da sam pre tri godine položila i poslednji ispit, ali mi je ostao diplomski koji sam stalno prolongirala, ali sam želela da taj ciklus zatvorim i privedem kraju, tako da sam iskoristila prvi slobodan trenutak posle nastupa koje sam imala od Nove godine i konačno završila i diplomirala – napisala je Nikolina na društvenim mrežama.

Nikolina, Nikolaj i Saša Kapor: Bog nas je zaštitio

 

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели ???????? ????č ????? (@nikolina.kovac) дана

– Ja sam prevashodno htela da upišem književnost kao moju veliku ljubav, ali su mama i tata u tom trenutku rekli da to ne bi bilo najbolje rešenje, jer ja sva književna dela mnogo analiziram, mnogo ulazim u bit likova, jer sam neko ko je jako emotivan i sve to proživljavam i možda to ne bi bio pravi izbor za mene u tom adolescentskom uzrastu. Analizirajući sebe iz ove perspektive bili su u pravu. Odabrala sam žurnalistiku kao nešto što je vezano za komunikaciju, medije, pisanje, u nekom segmentu slično književnosti, a opet dosta komercijalnije. Ništa nije jednostavno, iza mojih položenih ispita stoje neprospavane noći, ali ja nisam neko ko se žali, nego neko ko je jako uporan, marljiv i vredan. Uvek se setim formule doktora Preradovića čuvenog psihijatra: hoću, mogu, krećem. To su te tri stavke koje su potrebne za bilo koji vid uspeha. Juče na odbrani diplomskog mi je bilo jako emotivno, jer su tu bili moji drugari sa faksa sa kojima sam studirala, profesori koji su mi pružali veliku podršku. Nakon odbrane rada bilo je tu nekoliko emotivnih govora od strane mojih profesora koji su me baš ganuli. Završio se jedan ciklus u mom životu i jako sam ponosna na to. Nekako čoveku padne kamen sa srca kada zna da je nešto tako važno završio – napisala je pevačica koja je za temu na diplomskom odabrala “Društvene mreže i tradicionalni mediji u Republici Srpskoj”.

Autor: Gloria.rs/M.G.
Foto: Jelena Jovanov, Instagram
Podelite sa prijateljima:
Tagovi