Nikol Šerzindžer naporno vežba tokom izolacije

Autor:

26.03.2020 15:08

Foto:

Foto:



Pevačica Nikol Šerzinger (41) i njen momak Tom Evans (34) odlučni su da ostanu u formi i sačuvaju zdravlje tokom izolacije zbog korona virusa. Par je uslikan kako zajedno trenira tokom perioda u kome se propagira socijalno distanciranje. Covid-19 se i dalje brzo širi po Velikoj Britaniji, a u ponedeljak uveče, premijer Boris Džonson najavio je da Britancima više neće biti dozvoljeno da napuštaju svoje domove, osim iz svega nekoliko razloga.

Šetnje ili trčanje radi vežbe su dozvoljeni ali ne u grupi, a Šerzinger (41) i bivši igrač škotskog međunarodnog ragbi saveza i model, su među mnogim ljudima koji žele da nastave sa rekreacijom.

https://www.instagram.com/p/B97rrPwhbCP/

Ona inače, redovno objavljuje snimke njenog i Evansovog režima rada, uključujući i priču na instagramu o tome kako radi 10 sklekova. Takođe je objavila i fotografiju njihovog kućnog studija u kojem vežbaju jogu. Snimak je opisala: “Znojite se i umirite. Izoštrite um, duh i telo za to vreme”.

Par se upoznao na snimanjima X faktora u oktobru 2019. godine. Šerzinger je bila sudija u tom talent šou programu, dok je Evans nastupio kao deo grupe Tri Star.