Niko ne zna šta se događa iza zatvorenih vrata: Dženifer Aniston o propalom braku, majčinstvu i slomljenom srcu

Autor:

02.08.2018 22:02

Foto:

Foto:



U novom broju magazina "InStyle" glumica Dženifer Aniston potpuno je razotkrila svoje emocije – govorila je o braku, napisima o trudnoći i seksizmu s kojim se kroz svoju karijeru susretala.

Dženifer Aniston: Slaba ne preljubnika

- Sve je to ludo. Piše se da "Džen ne može da zadrži muškarca", "Džen ne želi da ima decu jer je sebična i posvećena karijeri" ili, pak, da mi je srce slomljeno. Kao prvo, i sa svim dužnim poštovanjem, srce mi nije slomljeno – izjavila je Dženifer koja je početkom ove godine otkrila da se ona i Džastin Teru razvode. Iza sebe već ima razvod s Bredom Pitom, ali i propale veze s glumcem Vinson Vonom i muzičarem Džonom Mejerom.

- A drugo je da su sve to bezobzirne pretpostavke. Niko ne zna šta se događa iza zatvorenih vrata – dodala je glumica, koja je često bila kritikovana što nema decu pa čak i poređena sa Anđelinom Džoli, drugom, sada već bivšom, suprugom Breda Pita koja ima šestoro dece.

Dženifer Aniston: Nastavak “Prijatelja” bi bio izuzetno dosadan, a evo i zašto

- Niko ne razmišlja koliko je to osetljivo pitanje za partnera i mene. Ne znaju kroz šta sam sve prošla, medicinski i emocionalno. Žene su pod velikim pritiskom da moraju da budu majke, a ako nisu onda se smatraju oštećenom robom. Možda moja svrha na ovoj planeti nije da se razmnožavam. Možda sam predodređena za druge stvari – izjavila je Dženifer aludirajući kako nije postala majka ne zato što nije želela, već zato što nije mogla.

Najskupocenije izdanje Dženifer Aniston: Stajling vredan 10,7 miliona dolara (foto)

Slavna glumica, koja trenutno u italijanskom Portofinu snima novi film, se osvrnula i na natpise koje često možemo videti u medijima.

Kriška limuna, banane i joga: Dnevna bjuti rutina Dženifer Aniston

- Kada raskine holivudski par, o ženama se piše da su ostavljene same i tužne. One su neuspešne. Ali danas se na većinu naslova mogu samo nasmejati jer postaju sve više i više apsurdni. Pretpostavljam da oni "hrane“ neku potrebu javnosti, ali ja se fokusiram na svoj rad, svoje prijatelje i na to kako da učinim svet boljim mestom.