Nikad emotivnija Jelena Đoković: Nisam "plačljivica", ali čim sam mu videla osmeh krenule su mi suze na oči (foto)

Autor:

22.10.2017 11:44

Foto:

Foto:



Poslednja dva meseca su protekla u znaku radosti i slavlja u domu našeg najboljeg tenisera Novaka Đokovića i njegove supruge Jelene.

Početkom septembra se gospođa Đoković porodila, a Noletu se ispunila najveća želja da postane otac jedne devojčice, koju su nazvali Tara.

Čestitamo! Jelena i Novak Đoković dobili kćerku

Dvadesetak dana kasnije par je proslavio 12 godina ljubavi, a to prilikom je teniser na svom instagram profilu objavio njihovu zajedničku fotku iz vremena kada su otpočeli vezu.

 Jelena i Novak Đoković: Filmska ljubavna priča

Објава коју дели Novak Djokovic (@djokernole) дана 23. Сеп 2017. у 11:30 PDT


A juče, 21. oktobra je njihov sin Stefan proslavio treći rođendan. Ponosni roditelji su mu preko društvenih mreža uputili dirljive poruke...


- Pitanje za sve mame - da li ste i vi posebno emotivne i plačete na rođendanu svoje dece? Ja nisam po prirodi "plačljivica". Zapravo, uopšte ne volim da plačem, ali na Stefanovom rođendanu su mi krenule suze čim sam mu  videla osmeh. Bio je toliko srećan danas i bilo nam je toliko zabavno da ga posmatramo kako se igra sa drugarima. Ovo je prvi rođendan da je bio svestan da je to "poseban dan" i to ga je zaista usrećilo. Hvala vam na divnim željama i čestitkama za Stefanov rođendan. Voli vas Jelena - napisala je raznežena mama u komentaru uz fotku svog prvenca.

Jelena Đoković: Prvi izlazak sa suprugom nakon Tarinog rođenja (foto/video)

I ponosni tata Nole nije krio uzbuđenje i radost zbog rođendana svog naslednika.

Објава коју дели Novak Djokovic (@djokernole) дана 21. Окт 2017. у 2:36 PDT


- Tri dobra druga zajedno slave Stefanov treći rođendan danas i radosno se spremaju za sve što ovaj divni svet sprema za njih. Srećan rođendan sine. Mama, Tara i tata su zahvalni što unosiš radost u naše živote - napisao je teniski as.
Maja Gašić

Autor