Ni četvrti brak nije uspeo: Džinu Dejvis napustio suprug

Autor:

09.05.2018 16:19

Foto:

Foto:



Glumica Džina Dejvis (62) stekla je titulu seks simbola nakon uloge u kultnoj drami "Telma i Luiz", ali na ljubavnom planu čini se da joj ona ništa dobro nije donela.

Najveći finansijski debakl u istoriji Holivuda: Kako se film sa Džinom Dejvis našao u Ginisovoj knjizi rekorda (foto/video)

Glumica se nakon 17 godina braka sa hirurgom Razom Džaharijem (47) razvodi po četvrti put. Kako prenose svi svetski mediji, odluku da stave tačku na brak nisu doneli zajedno, već je Raza bio taj koji je podneo zahtev.

U obrazloženju je naveo "nepomirljive razlike", a sudeći po tome šta je sve zahtevao u papirima, čini se da se neće rastati kao prijatelji. Naime, Džahari je tražio da dele starateljstvo nad njihovo troje dece, mesečnu alimentaciju, ali i da se Dejvisovoj odbije pravo na finansijsku pomoć.

Par se venčao 2001. i maju ćerku Alizu (16) i blizance Kaisa i Kijana (14). Pre Raze, zvezda filmova "Muva", "Sok od buba", "Telma i Luiz" tri puta se venčavala.

 

Објава коју дели SpenceSpence (@_tommy_boy_97) дана 28. Апр 2018. у 8:00 PDT

Od 1982. do 1983. je bila u braku sa Ričardom Emoloom, sa  holivudskim zavodnikom Džefom Goldblumom u periodu od 1987. do  1990, a od 1993. do 1998. sa Renijem Herlinom.

Džina Dejvis se prisetila mladosti: Momci nisu hteli ni da me pogledaju

Za četvrtog supruga je svojevremno izjavila da se potpuno razlikuje od muškaraca sa kojima je do tada bila.

- Rekla sam mu: "Uskoro ćeš postati moj četvrti suprug. O čemu si, za ime sveta, razmišljao?" - ispričala je glumica u jednom intervjuu kako su odlučili da stanu na ludi kamen.  - Što se mene tiče, ja uopšte nisam bila nervozna. Zaista sam osećala da sam promenila neke stari u životu i da su te promene zauvek. Bila sam uzbuđena što ću se udati za nekog pred kim mogu da budem nervozna ili sebična, a ko neće pobeći od mene vrišteći ili me osuđivati zbog toga. Kao da sam otkrila jedan potpuno novi način života - pričala je svojevremeno Džina.

Maja Gašić

Autor