Nevena Božović: Posle diplomiranja održala koncert

Autor:

06.07.2015 23:30

Foto:

Foto:



Nevena Božović održala je koncert u Naxi Oazi, a nastup mlade pevačice privukao je mnogobrojne obožavaoce, pa je fotografisanje i druženje sa najvernijim fanovima posle koncerta potrajalo više od sat vremena.

Foto Zeljka Dimic

Dosledna svom stilu, uz prepoznatljivu interpretaciju i kvalitetne pesme, mlada pevačica izazvala je ovacije publike koja je u glas pevala hitove “Bal”, “Pogledaj me”, “Znam da noćas gubim te”, ali i novu baladu “Trebam tebe” koja je osvojila radijski etar širom regiona.

Foto Zeljka Dimic

Pored autorskih pesama na repertoaru su se našli najveći hitovi domaće i strane muzike.

Na dan koncerta, mlada pevačica je uspešno završila osnovne studije na Fakultetu Muzičke umetnosti u Beogradu, pa je nastup u Naxi Oazi iskoristila da diplomu proslavi sa svojom publikom.

Foto Zeljka Dimic

- Sada kada sam studije privela kraju, odmaraću celo leto, a održaću i nekoliko nastupa u gradovima širom Srbije. Za septembar pripremam novu pesmu, a krajem godine i ceo album - najavila je Nevena Božović.

Nakon nastupa, Nevena je odvojila vreme za druženje sa publikom, pa je šarmantna pevačica više od sat vremena delila autograme i fotografisala se mnogobrojnom publikom u glavnom atrijumu Delta Cityja.

Goran Anicic

Autor

Komentari. (0)

Loading