Nevena Božović o braku sa pilotom: Prija mi titula crnogorske snajke

Autor:

28.07.2020 11:24

Foto:

Foto:



Nevena Božović podelila je detalje iz svog ljubavnog života...

 

Pevačica i nekadašnja predstavnica Srbije na Evroviziji, Nevena Božović nedavno je proslavila prvu godišnjicu braka. Iako obično ne deli sa medijima detalje o svom privatnom životu, napravila je izuzetak i približila javnosti kako provodi slobodne trenutke u društvu supruga.

- Moj i posao mog supruga je takav da lako uskladimo vreme i obaveze, pa se ne odvajamo, već jedno drugome pravimo društvo kad god je to moguće. Nemamo ograničeno radno vreme pa je na taj način lako funkcionisati - ističe Nevena i dodaje da je brak sa pilotom Nikolom čini ispunjenom.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Nevena Ivanović (@nevenabozovicofficial) on Jul 17, 2020 at 8:23am PDT

- Srećni smo i živimo drugu godinu braka u bojama. Boje su asocijacija na harmoniju, prirodu i lepotu, u svemu. Tako je i nastao naziv moje poslednje pesme za koju je inspiracija bila kao i obično ljubav.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Nevena Ivanović (@nevenabozovicofficial) on Jul 23, 2020 at 5:39am PDT

Otkad je započela vezu sa Nikolom, pevačica živi na relaciji Beograd - Budva i ne krije da joj primorski mentalitet jako prija. Usput je ostvarila važna prijateljstva pa joj ništa puno ne nedostaje na novoj adresi.

- Letujem u Budvi više od dvadeset godina, stoga je doživljavam kao svoj grad. Poznat mi je teren, a i ljudi. Imam svoj krug prijatelja i njihov mentalitet mi je jako blizak - ispričala je Nevena, pa otkrila i da u tituli crnogorske snajke uživa, ali i da se na nju lako navikla.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Nevena Ivanović (@nevenabozovicofficial) on Jun 5, 2020 at 11:05am PDT

Pevačica neverovatnog glasa priznala je i da nije toliko zabrinuta oko obustavljenih koncerata i muzičkih dešavanja, koliko zbog ljudi zaraženih koronavirusom. Ona se tokom trajanja pandemije trudi da radi u studiju i prikuplja ideje i materijal za trenutak kad se globalna situacija poboljša.

- Bitno je zdravlje svih ljudi, za ostalo ćemo se snaći - zaključila je Nevena.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Nevena Ivanović (@nevenabozovicofficial) on Jul 10, 2020 at 7:09am PDT

goran.anicic

Autor