Nevena Božović: Nije bilo lako, osećam veliku odgovornost

Nevena Božović u potpuno novom izdanju…

 

Pevačica Nevena Božović je svoju letnju idilu i boravak na plaži morala da prekine zbog poslovnih obaveza. Naime, ona je potvrdila svoje učešće u najvećem radijskom projektu ZPZ Xtra koji startuje 15.jula  na Radiju S.


 

View this post on Instagram

 

A post shared by Nevena Ivanović (@nevenabozovicofficial) on

Nevena je obradila Čolinu pesmu “Produži dalje” koja će biti emitovana u sredu 15. Jula u 9h na Radiju S, dok će spot za pesmu biti premijerno prikazan istog dana u 14h na youtube kanalu Radija S.

– Da sam mogla da biram – to bi bilo to. Jako sam uzbuđena zbog pesme koju sam snimila i što je to pesma Zdravka Čolića. Imam veliku odgovornost, a u isto vreme veliko zadovoljstvo i sreću. Jedva čekam da posle nekog vremena vidim konačan utisak kod publike i kod ljudi koji ovu pesmu znaju iz 1977. godine. Veliki hit kao što je pesma “Produži dalje” nije bilo lako napraviti u potpuno drugačijem stilu i aranžmanu. Iskreno se nadam da smo uspeli da približimo malo drugačiji zvuk, a da opet to ostane Zdravko Čolić – rekla je Nevena Božović.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Nevena Ivanović (@nevenabozovicofficial) on

Pored Nevene, u ovom projektu učestvuju Anđelina, Sara Jo, Zoi i Edita, a za svaku od obrada biće snimljen i video spot.

Autor: Gloria.rs
Foto: Promo
Podelite sa prijateljima:
Tagovi