Netipična TV zvezda: Sanja Marinković otkrila koliko troši na garderobu

Autor:

31.10.2016 15:26

Foto:

Foto:



Svojim negovanim izgledom i besprekornim stilom, TV lice Sanja Marinković odaje utisak osobe koja ne štedi novac kad su krpice u pitanjuu.

Istina je ipak drugačija. Sanja je u svojoj emisiji "Magazin In" otkrila nešto što je mnoge dame kraj malih ekrana iznenadilo! Naime, zgodna voditeljka je rekla da ljupke haljine u kojima je viđamo na televiziji, zapravo može svaka žena sebi da priušti jer ne koštaju više od 2.000 dinara!

- Pobornik sam toga da nosim stvari koje svaka žena može sebi da priušti. Tako mnogi ne veruju da haljine koje ja nosim u svojoj emisiji ne košaju više od 2.000 dinara. Takođe, od skoro nosim i cipele, koje isto nisu skuplje od 2.000 dinara - otkrila je ova voditeljka za Alo.

Voditeljka sa ponosom ističe da je veoma srećna što to što ona nosi svako sebi može da priušti.

Ipak, kada je komad koji joj se jako dopada u pitanju i koji je kvalitetan, ne libi se da ga pošteno plati. Iza ovakvog principa stoji vrlo jednostavna filozofija, nešto što su nas naši roditelji još odavno učili:

- Ja sam pobornik toga da nisam dovoljno bogata da kupujem jeftine stvari, zato što smatram da to stvarno ničemu ne vredi - dodala je Sanja.

Maja Gašić

Autor

Komentari. (0)

Loading