Neočekivan romantičan gest: dve prosidbe na koncertu Sergeja Ćetkovića

Autor:

15.10.2016 12:38

Foto:

Foto:



Koncert crnogorskog muzičara Sergeja Ćetkovića koji je održan sinoć u centru Sava, dugo, dugo  će se pamtiti.

Numera "Moj svet" je otvorila koncert, nakon čega je pevač dobio gromoglasan aplauz, a u publici su se mogli videti brojni parovi koji su uživali u prijatnoj atmosferi.

Maestralan Sergej! #mojsvijet #sergejcetkovic

A photo posted by Leonessa Eric (@leontina012) on Oct 14, 2016 at 11:48am PDT

Rakošni Sergejev vokal, publika koja je naizust pevala Ćetkovićeve hitove i sveukupno sjajna atmosfera, budili su najtananije emocije i u onima koje sebe ne smatraju romanticima.

Očigledno je ljubav koja se osećala u vazduhu inspirisala i dvojicu mladića da zaprose svoje devojke upravo na koncertu crnogorskog majstora balada.

Bravooo ?????????? #sergejcetkovic

A photo posted by Marijana Micic (@micicmarijana) on Oct 14, 2016 at 1:05pm PDT

A momcima je pomogao i sam pevač.

Sergej je prvo sišao u publiku i na scenu izveo mladi par, Mileta i Sanju. Na oduševljenje svih prisutnih, mladić je zaprosio svoju devojku. Da ovo bude momenat za pamćenje budućim mladencima, postarao se Sergej koji im je otpevao jedan od svojih najvećih hitova, baladu "Pogledi u tami", a uz koju su Mile u Sanja zaplesali na sceni.

Nisam tamo, a kao da jesam.. ??❤️ Hvalaaaaa @kaca_chupy_ ???? #SergejCetkovic

A video posted by Katarina Maksimović® (@katarina.maksimovic_24fit) on Oct 14, 2016 at 3:03pm PDT

Da li poneseni čistom romantikom kojoj su prisustvovali, ali Mile i Sanja nisu bili jedini koji su se sinoć verili u dvorani centra Sava. Na kraju koncerta, kada je Ćetković izašao na bis, još jedan mladić je zaprosio devojku.

Pošto je sinoći koncert crnogorskog majstora balade u centru Sava prošao tako dobro, a kojim je pevač ujedno obeležio i 10 godina od prvog nastupa od prvog nastupa u ovoj dvorani, dobra vest je da će Ćetković i večeras održati još jedan koncert na istom mestu.

Maja Gašić

Autor

Komentari. (0)

Loading