Neobična i vesela starica: Selin Dion emotivnom porukom čestitala mami 92. rođendan (foto)

Autor:

20.03.2019 21:03

Foto:

Foto:



Majka kanadske pevačice Selin Dion, Teresa Dion danas je napunila 92 godine.

Selin Dion: Spremna za novu ljubav

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Céline Dion (@celinedion) дана 13. Мај 2018. у 5:29 PDT

Selin Dion: Proslava 50. rođendana bez Renea

Da su godine samo broj dokaz je i ova vesela i živahna starica, koja poput svoje ćerke uživa u plesu i pesmi. Da majka i kćerka imaju sjajan odnos, potvrđuju i fotografije koje je slavna pevačica objavila na društvenim mrežama, a na kojima njih dve zajedno pevaju i raduju se.

Majka i čerka nisu samo jedna pored druge kad su vesele, već i u teškim trenucima. Od rane karijere, potom rođenja dece Renea-Šarla(18), Nelsona i Edija (8), u mračnim trenucima koje je osetila kada je umro njen suprug i menadžer Rene Anželil, Dionova je uvek mogla da računa na podršku i prisustvo majke. Zato je sasvim očekivano što se Selin danas trudi da joj ulepša pozne godine.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Maman, si je réussis un jour à atteindre la moitié de ta force, ce serait mon plus grand accomplissement. Tu as mis tous tes rêves de côté pour élever ta famille. Quand tu as écrit ma toute première chanson, «  Ce n’était qu’un rêve », qui aurait cru qu’il deviendrait réalité ? Bonne fête ! Je t’aime… - Céline xx… . Maman, if I could be half as strong as you are, this would be my biggest accomplishment.  I know you put all of your dreams aside to raise a family.  When you wrote my very first song, “It Was Only A Dream” who knew that it would become a reality?  Happy Birthday!  I love you!! – Celine xx… . . ? : Gérard Schachmes

Објава коју дели Céline Dion (@celinedion) дана 20. Мар 2019. у 4:54 PDT

Na Instagramu je povodom njenog 92. rođendana napisala:

Selin Dion: Smela kombinacija koja je razočarala modne kritičare (foto)

-Mama, ako ikad uspem da imam polovinu tvoje snage, to će biti moj najveći uspeh. Sve svoje snove ostavila si po strani kako bi vaspitala svoju decu. Kad si napisala moju prvu pesmu, “To je bio samo san”, ko je mogao i pomisliti da će sve dalje postati stvarnost? Srećan rođendan! Volim te … - napisala je u emotivnoj poruci muzička zvezda.