Neizmerna sreća: Kako su Novak i Jelena reagovali kada su saznali da će dobiti drugo dete

Autor:

12.02.2017 22:09

Foto:

Foto:



Vest da će Jelena i Novak dobiti drugo dete, obradovala je ne samo prijatelje i porodicu slavnog para već i celu Srbiju!

Radost u domu Đokovića: Nole i Jelena čekaju drugo dete

Jelena Đoković je u drugom mesecu trudnoće, a kako piše "Blic", u avgustu bi ona i Nole trebalo da dobiju drugo dete.

- Jelena je početkom godine posumnjala da je u drugom stanju pa je odlučila da poseti doktora koji joj je potvrdio srećne vesti. Supruga jednog od najboljih tenisera na svetu nije mogla da sačeka da dođe kući i da Novaku saopšti lepe vesti već ga je istog trenutka pozvala i sa njim podelila najradosnije vesti. Njih dvoje su, bukvalno, vrištali od sreće jer im je oduvek bila velika želja da imaju dvoje dece - otkriva za "Blic" izvor blizak paru.

??????

Фотографија корисника Jelena Djokovic (@jelenadjokovicndf) дана 29. Окт 2016. у 6:26 PDT


Upravo zbog rane trudnoće, Jelena Đoković nije bila u prilici da zajedno sa Novakom poseti Srbiju prethodne nedelje.

- Zbog određenih rizika Jelena ne može da putuje, već vreme mora da provede kod kuće kako bi sve prošlo bez bilo kakvih problema. Doktori su naložili da konstantno mora da miruje, jer ulazi u drugi mesec trudnoće koji je za buduće mame veoma rizičan, pa je iz tog razloga otkazala sva putovanja i unapred zakazane obaveze, kao što je bila poseta Srbiji - otkriva izvor blizak paru.

Vest je prvo podelio sa roditeljima i braćom i to dok su svi zajedno boravili na Kopaoniku.

Želeo je da ocu Srđanu i mami Dijani lično saopšti da će po drugi put postati baka i deka.

- Čim je saznao Novak je prvo želeo da pozove Srđana i Dijanu, ali se predomislio i odlučio je da im uživo otkrije sve. Kada im je rekao, svi su se toliko radovali da su već tokom boravka na Kopaoniku počeli da prave planove za dolazak drugog deteta. Novak ne želi da zasad otkriva drugima da je Jelena u blaženom stanju, pa je roditelje i braću zamolio da u najstrožoj tajnosti čuvaju ovu informaciju - priča dalje izvor blizak paru.

Uskoro ga očekuju mnoge obaveze, početkom marta brani titulu u Indijan Velsu u Kaliforniji, a potom 22. marta brani titulu u Majamiju, a u Beograd bi trebalo da se vrati početkom aprila zbog meča sa Nadalom.

Do tada, teniser koristi slobodno vreme sa Jelenom.

- Ona ne želi da se pojavljuje u javnosti sve do trenutka kada ne bude bila sigurna da je sve u najboljem mogućem redu sa bebicom.

I just loooooveeee our adventures in the nature @djokernole ?❤️? #familytime

Фотографија корисника Jelena Djokovic (@jelenadjokovicndf) дана 2. Окт 2016. у 5:29 PDT

A za to vreme, Novak će svaki slobodan trenutak koristiti kako bi proveo sa suprugom, objašnjava izvor.

Inače, Novak i Jelena su malom Stefanu objasnili da će dobiti bratu ili seku i on se neizmerno obradovao.

- Stefan sa nestrpljenjem iščekuje trenutak da dobije batu ili seku i stalno postavlja zanimljiva pitanja o mami i bebi.

Porođaj u Monte Karlu

Kako “Blic” saznaje, o Jeleninoj trudnoći celokupan tim lekara vodi računa, a porođaj će biti obavljen u istoj bolnici u kojoj je Jelena rodila sina Stefana.

Podsećamo, kada je Jelena na svet donela Stefana u Monte Karlu podršku su joj pružali i mama Vera i tata Miomir koji su sa mlađom ćerkom Marijom otputovali u Monte Karlo da se nađu Jeleni.

Ona je prvu trudnoću odlično podnosila i bila je prava fit trudnica. Odlazila je na Novakove mečeve i ponosno je pokazivala stomačić.

Thank you to my wonderful wife for inspiring me everyday...you made this the best year of my life?

Фотографија корисника Novak Djokovic (@djokernole) дана 22. Нов 2015. у 2:18 PST


Dete je blagoslov

U porodičnom domu Đokovića trenutno vlada velika euforija, a Novak je, dok je Jelena bila trudna prvi put ispričao kakav je osećaj iščekivati dete:

- S nestrpljenjem očekujem da postanem otac. Jelenina trudnoća je veliki blagoslov. Ona je nedavno prvi put osetila bebu kako se rita i mi joj redovno pričamo jer sada već može da čuje zvukove. To je jedna potpuno nova dimenzija života - izjavio je Novak prilikom Jelenine prve trudnoće.

My favourite view in the world + 2 little furry fellas ??❤ #family #likefatherlikeson

Фотографија корисника Jelena Djokovic (@jelenadjokovicndf) дана 27. Дец 2016. у 2:09 PST

Novak o sinu Stefanu

Novak Đoković ne voli preterano da govori o porodičnoj intimi, ali je jednom za “Blic“ otkrio kakav je u ulozi tate.

- Kada samo zajedno, maksimalno sam aktivan i trudim se da kvalitetno provedem svaki trenutak sa Stefanom. Uglavnom volim da se šetam sa njim. Volim da na neki način stimulišem razvoj njegovog tela i, naravno, psihe. Trudimo se da što više komuniciramo sa njim. On sad ima skoro 15 meseci, sad je u toj radoznaloj fazi, sve hoće da vidi, sve hoće da pipne. Kada smo se prvi put rastali zbog mog odlaska u Austrailiju, bio sam mnogo tužan. Meni je bio to jedan od težih osećaja koji sam doživeo. Ali, dobro, sve je to deo naših života. Neću biti u mogućnosti da uvek budem sa njima, ali se trudim da što više učestvujem u njegovom životu i, naravno, pomognem ženi koja je stalno sa njim. Uživamo. Punim plućima - ispričao je tada Novak za “Blic“.

Upoznavanje

Novak i Jelena upoznali su se preko zajedničkih prijatelja davne 2005.

Nole o prvom susretu s Jelenom: Kada se ona pojavila, osetio sam ljubav na prvi pogled

- Na prvi pogled me je osvojila osmehom. Naravno, izgled uvek prvi dolazi do izražaja, ali za ljubav je potrebno mnogo više. Jelena je bila iskrena od prvog trenutka i hvala bogu što smo se sreli pre nego što sam postigao velike uspehe jer znam da je ona sa mnom zbog mene, zbog Novaka, zbog klinca kojeg je upoznala kada je imao sedamnaest godina. Ona mi je najveća podrška, sposobna je, ambiciozna i jaka. Kod nje najviše volim iskrenost, to je ono što nas čini srećnim - rekao je Novak pre nekoliko godina.

Jelena is pregnant and we will be parents soon!!! #blessed #excited #InLove

Фотографија корисника Novak Djokovic (@djokernole) дана 24. Апр 2014. у 7:17 PDT


U početku im je bilo teško da se viđaju redovno zbog mnogobrojnih obaveza, ali su posle tri godine počeli da žive zajedno u Monte Karlu.

Verili su se u septembru 2013. u Monte Karlu,  a Nole je tu vest podelio sa svima na Fejsbuku, napisavši:

- Od sada ću Jelenu da svima predstavljam kao moju verenicu i buduću ženu. Počinje navikavanje. Slatke muke. Presrećni smo!

Pre venčanja, Novak je 24. aprila 2014. na Tviteru objavio vest da je Jelena trudna.

- Sa mnom ste proživeli mnoge lepe i teške trenutke u karijeri. Ne mogu biti srećniji čovek jer imam zdravlje, ljubav i Bog me je blagoslovio da radosno sa svojom Jelenom očekujem novog člana porodice. Jelena je trudna! - napisao je Novak na Tviteru.

Svadba Novaka i Jelene održana je 9. i 10. jula 2014. na Svetom Stefanu.

Maja Gašić

Autor

Komentari. (0)

Loading