Neizmerna radost u domu Ivane Korab - Manekenka na svet donela zdravog dečaka!

Autor:

12.02.2021 19:15

Foto:

Foto:



Iščekivanju je konačno kraj! Manekenka Ivana Korab iako je svoju karijeru gradila u Americi, domaćoj javnosti bila je i ostala izuzetno interesantna zbog svoje harizme i šarma, ali i svoje tajanstvenosti. Svoju intimu vešto je krila, ipak vest da je atraktivna manekenka na svet donela zdravog dečaka medijima nije promakla.

Naime, pre nekoliko dana konačno je došao kraj višemesečnom iščekivanju prinove, a Ivana Korab na svet je donela zdravog dečaka. Kako se navodi u emisiji 'Ekskluzivno', Ivana se porodila carskim rezom u bolnici 'Dragiše Mišović', a mere koje su na snazi zbog pandemija korona virusa lišila ju je podrške njenog voljenog supruga.

Njeni obožavaoci iznenadili su se što manekenka lepe vesti nije podelila sa njima, putem svog Instagram, ipak, poznato je da Ivana izuzetno ceni svoju intimu, te privatan život drži daleko od radoznalih očiju javnosti.

Ivana Korab, foto: Instagram

Nedavno je manekenka u ispovesti za magazin Story otkrila da se sa svojim suprugom upustila u proces vantelesne oplodnje, te je otkrila kako se osećala tokom trudnoće.

- Sada ulazim u sedmi mesec, a doktor mi je rekao da već od kraja januara mogu da se pripremam. Od silnog posla i ne stižem da mislim o tome kako se osećam, mada, osim mučnina, još uvek nemam nikakvih smetnji - istakla je tada manekenka, koja takođe vodi i svoj biznis, kome je izuzetno posvećena.

Pročitajte i Ivana Korab: Žena je najlepša kada je zaljubljena i srećna

Ivana Korab, Foto: instagram

Ivana je takođe otkrila da ime za bebu još uvek nisu izabrali, međutim nekoliko imena ušlo je u uži izbor za naslednika.

- Tu još traje borba, imamo uži izbor, ali sva imena koja sam ja predložila su internacionalna i neobična, dok su predlozi oca moje bebe više tradicionalna. Mislim da ćemo morati da sačekamo da se rodi naša bebica pa da vidimo koje mu ime najviše stoji - rekla je nedavno Ivana Korab, a da li su supružnici doneli odluku o imenu, te čija je ideja pobedila saznaćemo kada se novopečena majka obrati javnosti.