(Ne)glamurozan život Irine Šajk: Kupka, suši i kućni bioskop

Autor:

25.07.2018 19:00

Foto:

Foto:



Na iznenađenje mnogih, supruga holivudskog glumca Bredlija Kupera, Viktorijin anđeo i po oceni mnogih jedna od najlepših žena na svetu Irina Šajk, ne vodi posebno glamurozan život.

Irina Šajk: Izazovnim videom ruska lepotica zapalila društvene mreže (video)

U intervjuu za američko izdanje magazina "Hello!", ruska lepotica je otkrila neke detalje iz privatnog života, a između ostalog i da je ni najmanje ne raduju crveni tepisi i gala događaji. Više je ispunjava druženje s prijateljima u kući i grickanje uz TV.

- Najviše volim da ostanem kod kuće i gledam filmove, ili da odem u bioskop. Uživam u opuštenom druženju s prijateljima i sušiju. Isto tako, volim da jedem u krevetu dok gledam TV - kaže Irina.

Irina Šajk iznenadila izjavom: Šta lepotica zapravo misli o svom izgledu

Jedna od sitnica koje joj ulepšavaju život su i česte kupke.

- Jednostavno volim kupke, ja sam osoba koja se tri puta dnevno kupa. Uz to sam Ruskinja, što znači da mora biti puno sveća, televizija na kojoj se emituju ruske emisije, hrana i obavezno puno pene. Ne postoji ništa gore nego kad puno putujete i radite, pa dođete kući i sednete u malu kadu. To nije za mene - kaže 32-godišnja manekenka koja je pre nešto više od godinu dana rodila ćerkicu Leu de Sajne.

Iako važi za jednu od najlepših žena na svetu, o sebi nema visko mišljenje.

Ćerka Irine Šajk i Bredlija Kupera: Bosonoga princeza u visokom društvu (foto)

- Nisam savršena. Imam celulit, ima dana kada mi ni lice ni frizura ne izgledaju dobro - kaže Šajkova i dodaje da svoju zavidnu figuru ne duguje dijeti:

- Ne volim dijete i izgladnjivanja. Osoba sam koja voli da uživa u životu. Tokom svakog putovanja posebno uživam u italijanskoj i španskoj kuhinji. Sve je stvar balansa između ishrane i fitnesa.

Maja Gašić

Autor