Neda Ukraden o ljubavnim promašajima koje je skupo platila

Autor:

29.09.2016 21:32

Foto:

Foto:



Jedna od najuspešnijih pevačica na prostoru bivše Jugoslavije, Neda Ukraden na estradi je već više od četiri decenije. Ona je nedavno promovisala album “Terapija”, ali i pesmu “Ljubavnik” i tim povodom je otkrila šta misli o prevari.

- Ko nije imao ljubavnika i ko se nije pokajao zbog ljubavi? Pa kako nisam imala. U mojim godinama da nisam imala ljubavnika, bila bih iz muzeja Madam Tiso. Ova pesma kaže: ”Kako sam od gubitnika napravila ljubavnika”. Ljubavnik je tu neko ko sa vama nije iskren i ko je iz nekih drugih razloga. Kada uđete u vezu, ne znate koliko će da traje, da li će biti za ceo život, ili kratka romansa - rekla je Neda u razgovoru za "Blic".

Pevačica koja iza sebe ima jedan brak, otkrila je da li je imala ljubavne promašaje - Da nisam imala promašaja u ljubavi, sad bih imala muža pored sebe.

A photo posted by Neda Ukraden (@neda.ukraden) on Jun 23, 2016 at 5:08pm PDT

Iz braka sa suprugom Milanom Bilbijom ima ćerku Jelenu, a ostali su u dobrim odnosima sve do njegove smrti 2013. godine. Ipak, pevačica nije poželela da se uda ponovo jer, kako kaže,  nije uspela da pronađe osobu koja bi mogla da prati njen tempo života. Umesto toga, posvetila se karijeri i porodici, a dušu leči muzikom jer je to po njenom mišljenju najbolja terapija.

 

Komentari. (0)

Loading