Neću protiv duga svog: Rade Šerbedžija se priseća dueta sa Cecom

Tokom svoje bogate karijere Rade Šerbedžija je sarađivao sa velikim brojem regionalnih ali i svetskih zvezda.

Među njiima se našla i Svetlana Ceca Ražnatović koja po pesmama ali i po glumi ne spada u Šerbedžijin fah.


No, zahvaljujući projektu Seobe i to se dogodilo, pevali su zajedno anti-ratnu pesmu “Neću protiv druga svog”, a proslavljeni glumac i pevač je izjavio za Danas kako se seća tog dueta:

Uopšte ne razmišljam o njoj. Tad je bila jedna devojčica koja je imala 17 godina i pevala je fantastično. Došla je s mamom i tatom na snimanje. Meni je trebao jedan glas prateći i ona je rekla „ja ću pevati“. Posle, kad je završila film ne znam šta je sa njom bilo. Nikad je posle toga nisam video u životu. Postala je Arkanova žena ili neko drugi. To me se ništa ne tiče.

Šerbedžija je otkrio šta tokom koncerta ume da ga iznervira.

Kad ja, zbog nekog razloga, jer loše čujem zaje..m ritam. U stvari sam se pre znao zbog toga iznervirati i tu me naročito nervirao moj sin Danilo. Zato što je on pravi muzičar i oseti najmanju grešku, ako ja zakasnim u ritmu, desetinku sekunde i onda on to meni govori. I, dodatno me puni. Dok mu jedanput nije predočeno: „Shut up Beba! Ti ga pratiš i ima da ga pratiš ako se zabuni. On vodi pesmu. Možda namerno hoće tako“. Posle toga sam dobio krila. Pre sam strepio hoću li pogoditi pravi ritam . A. onda sam shvatio da je sve u mojim rukama i da oni trebaju svirati kako ja pevam.

Šarmer Šerbedžija opčinio publiku u Sava centru (video)

Autor: gloria.rs/p.p.
Foto: Dalibor Danilović
Podelite sa prijateljima:
Tagovi