Nataša Bekvalac: Nisam spremna za novu ljubav

Autor:

17.07.2019 12:26

Foto:

Foto:



Težak životni period Nataša Bekvalac ostavila je iza sebe, a posle svega što je preživela sa Lukom Lazukićem, novosadska barbika priznaje da je sama i da je za sada tako najbolje.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Nataša Bekvalac (@bekvalceva) дана 29. Мај 2019. у 5:10 PDT

O detaljima svog privatnog života, trenutnom emotivnom statusu, porodici i ćerkama koje su joj najveći životni oslonac, pevačica je govorila u emisiji Ognjena Amidžića.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Nataša Bekvalac (@bekvalceva) дана 23. Мај 2019. у 8:02 PDT

-Nisam se još razvela papirološki, ali otkad nisam u zajednici nije mi se dogodio niko. Kako zračiš, tako privlačiš. Sama sam. Ja sam rođena spremna, ali se još nije pojavio niko ko mi privlači pažnju. Sada sam baš komplikovana. Imam ćerku koja je u pubertetu, malo dete, nisam spremna da dozvolim svakome da priđe tome, ali nešto neozbiljno što da ne - rekla je Nataša kroz smeh i opisala kako sada izgleda njena porodica.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Nataša Bekvalac (@bekvalceva) дана 3. Јун 2019. у 10:48 PDT

-Moja porodica, u nju ubrajam i Jovanu, Katjinu dadilju, koja mi je sad najbolja drugarica. Nas 4 smo savršena porodica, imamo i 2 psa. Deluje moj i Hanin odnos prijateljski, ali zna se ko je ko. Roditelji nekada preteruju u preuveličavanju svoje uloge, mi možemo mnogo više da naučimo od svoje dece, nego oni od nas. Kada me nešto lepo zamoli, kako da kažem ne - rekla je pevačica koja ćerki Hani  i dalje ne dozvoljava da ima Instagram profil.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Nataša Bekvalac (@bekvalceva) дана 4. Мај 2019. у 5:48 PDT

-Smatram da je degutantno da devojčice sa 13 godina postavljaju fotografije koje postavljaju. Zabranila sam joj taj Instagram i dokle mogu, biće tako - rekla je Bekvalčeva u emisiji "Ami Dži šou".