Nataša Bekvalac: Kada misliš da sve znaš, Bog ti lupi takvu šamarčinu i pokaže da si niko

Autor:

27.06.2018 13:17

Foto:

Foto:



Pevačice Nataša Bekvalac i Aleksandra Prijović posetile su juče Dečje selo u Sremskoj Kamenici, gde su mališanima odnele poklone i karte za njihov zajednički koncert koji će se održati 30. juna.

Humanost na delu: Aleksandra Prijović i Nataša Bekvalac obradovale mališane u Sremskoj Kamenici (video)

Druženje sa mališanima proteklo je u veselom raspoloženju, a Nataša je prisutnima otkrila i ponešto o svojim ćerkama, jedanaestogodišnjoj Hani koju je rodila u braku sa Danilom Ikodinovićem i tromesečnoj Katji iz braka sa Lukom Lazukićem. Nakon oštrog verbalnog konflikta i lakših telesnih povreda koje joj je sredinom aprila naneo Lazukić, Natina i Lukina priča će dobiti epilog na sudu.

Nataša Bekvalac: Iskreni smeh i radost nakon bračne drame (foto)

U razgovoru s predstavnicima medija, pevačica nije želela da se osvrće na prošlost i dramu kroz koju prolazi sa još uvek venčanim suprugom. Kako sama kaže, nije tip koji se vraća u prošlost, jer tako ništa ne može da promeni. Usredsređena je na svoje ćerke i njihovu budućnost.

Nataša Bekvalac: Ceo život stao u jedan zagrljaj (foto)

- Hana ima 11 godina i oduvek je želela da ima brata ili sestru, tako da je Katjino rođenje ispunjenje njenih želja. Nas tri smo stvarno odličan tim - rekla je novosadska barbika i dodala - Moja Katja je beba koja se smeje od jutra do mraka. Ne znam da li ćete mi verovati, ali mi ne znamo kako ona plače. Bukvalno se cereka od ranog jutra. Posla i brige oko nje, osim onog osnovnog da je nahranjena, presvučena i da se igramo s njom, zaista nema - kaže Nataša.

 

Drama Nataše Bekvalac se nastavlja: Luka povukao tužbu za razvod i podneo novu

O roditeljstvu i tome koliko možemo da se oslonimo na iskustvo u nekim novim životnim situacijama, Nataša je rekla:

- I kada misliš da si jako pametan i da si popio svu pamet sveta, da si mnogo zreo, da znaš sve o odnosima, o svemu, onda ti Bog lupi takvu šamarčinu da ti pokaže da si niko, da ne znaš ništa i da kreneš iz početka. Ja sam sada u zabavištu - rekla je Bekvalčeva.

 

Maja Gašić

Autor